tiomir Публикувано: 19 март, 2015 Сподели Публикувано: 19 март, 2015 Здравейте магелаци,Регистрирах се преди няколко месеца но чак сега се реших да се представя , казвам се Тихомир, обичам да пътувам и да откривам места “забравени от бог” предимно в България,Благодаря Ви за този невероятен форум и полезната информация която споделяте за вашите приключения и пътешествията си в него.Поздрави от мен и попътен вятър на всички 3 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 19 март, 2015 Сподели Публикувано: 19 март, 2015 Добре дошъл! Тук е винаги забавно и полезно! Връзка към коментар
lesy Публикувано: 19 март, 2015 Сподели Публикувано: 19 март, 2015 Здравей и добре дошъл! Връзка към коментар
maialearrosto Публикувано: 19 март, 2015 Сподели Публикувано: 19 март, 2015 Добре дошъл! За Родината се пише доста по-трудно отколкото за незнайни индиански, африкански и проч. пътеки. Затова е и по-отговорно. Веднага сядай и пиши за тез забравени от бога места, заедно да им се порадваме и да ги посетим. Лично аз чакам пътепис! Нещо от Родопите? 6 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 март, 2015 Сподели Публикувано: 19 март, 2015 Абсолютно подкрепям Прасчо. Почвай да пишеш веднага Връзка към коментар
Elena Публикувано: 19 март, 2015 Сподели Публикувано: 19 март, 2015 Винaги ми стaвa приятно, когaто видя, че не притискaте новите мaгелaнци Добре дошъл и от мен 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега