Прескочи до съдържание

И аз при вас :)


Препоръчани мнения

Здравейте! От известно време насам чета форума, но понеже не се очертаваше скоро пътуване и почти бях в изпаднала в депресия по този повод, все не можех да се наканя да се регистрирам. Сега обаче най-после грейна слънце и на моята улица и това ме вдъхнови да се присъединя най-сетне и аз към магеланци.

Какво да кажа за себе си? Много обичам да пътувам (изненада!), но поради разни, най-вече времеви ограничения, не ми се случва толкова често, колкото би ми се искало. Да не говорим, че пътешественическата болест ме хвана сравнително късно. Но се надявам, че с течение на времето ще успея да стигна до всички мечтани дестинации. Засега най-далечните и екзотични такива, които съм си набелязала, са Япония и Нова Зеландия, но четейки тук започнах да добавям все нови и нови в списъка, та не знам къде ще му излезе края.  :)  През времето, в което съм си у дома, си вземам дозата във вид на четене на туристически форуми, блогове, пътеписи, гледане на туристически канали, филми, въобще всичко по темата. Много се радвам, че попаднах на този форум и ви се възхищавам какви сте професионалисти пътешественици, изръшкали половината свят (а някои и повече). Тъкмо ще намирам вдъховение за нови дестинации сред вас.

А, да, обичам и да летя със самолет. Всъщност, така ви намерих -  първо попаднах на Аерохроники, ровейки се из нета на тема самолетни пътувания, а оттам – тук.

Ами това е (не много) накратко. Аз съм си принципно многословна, ще ме извинявате. :) 

  • Харесвам 20
Връзка към коментар

Здравей и добре дошла.

Сега след като си във форума ще установиш, че препятствия като скъпи билети, липса на време, страх от непознатото, дестинации, за които дори не си мечтае човек, се преодоляват с лекота.....и времето започва да се отчита от едно пътуване до друго. 

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Благодаря, много сте мили! :)

mililia, много ви бива да зарибявате невинните нищо неподозиращи хора, трябва да ви призная. :)

violeta, следващата дестинация е всъщност повторение, не е нова за мен, но се надявам този път да посетя по-различни места. Обаче ще зависи от това дали ще получа виза, та не смея още много да се радвам. Издадох се. :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

AlexandraKo, благодаря! Аз малко може би избързах с радостта, защото не е само визата, има и други неща, заради които може да не се осъществи плана, та ще видим. Обичайният ми проблем, ентусиазирам се за нещо, похвалвам се на всички, то пък взема, че не става. Но ако не се получи с този план - ще се постарая да намеря друга дестинация със сигурност, че иначе мъка. :(

 

Георги, по този повод се сетих, че според приятел канадец, с който ходихме на Ниагара, сега водопадите били по-маловодни отколкото преди години като е ходил. На мен не ми се видяха маловодни, ама знам ли? Наистина не е лошо да се наглеждат от време на време. :)

Връзка към коментар

Narya, със сигурност ще стане най-доброто за теб.

Не се притеснявай да споделяш планове и мечти тук. Разликата е, че на сайта ще намериш нужната подкрепа. Когато споделиш една мечта тук, поне 10 човека ще ти посочат как да я превърнеш в реалност. Никога няма да ти бъдат посочени основания да се откажеш от мечтата. А често дори ще съпреживяваш чуждите мечти и ще пътуваш до далечни земи, благодарение на разказите на останалите магеланци.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Водопади има и на други места ;) И за тях даже не ти трябва виза.

Ако не стане пак с Канада, имаш възможност да избираш, съчетано с възможност да видиш и нови държави  :)

Редактирано от wilks
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Отново да кажа – много сте мили, благодаря за посрещането и окуражителните думи.

В интерес на истината, Ниагара не е приоритет това пътуване, макар че няма да възразя да отида пак. Най-вече ме привлича възможността да пътувам с приятелите, с които и без това се виждам рядко. Дори не държа да е в Канада. Stenk ми дава някои добри идеи, ще трябва да се позамисля. :) 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.