Прескочи до съдържание

Какво мислите за тази застраховка?

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Здравейте, ако си взимам билети от esky.bg ми предлагат следната застраховка, която върви с тях. 80 евро за 2-ма човека, за 20 дни в САЩ. Покритието е:

Медицински разноски в чужбина и Асистанс - € 150 000

Трайна загуба на трудоспособност в резултат на Злополука € 6 000

Смърт в резултат на Злополука € 6 000

Загуба, кражба или повреда на багаж € 1 000

Забавяне на багаж повече от 4-ри часа € 250

Забавяне на полета повече от 4-ри часа € 150

Лична отговорност – телесни наранявания € 200 000

Лична отговорност – имуществени щети € 10 000

Отмяна на самолетен билет € 500

Асистанс:

24-часов център за асистанс Travel Guard

Транспортиране на застрахованото лице до Република България или държавата на постоянно пребиваване без лимит

Репатриране на тленни останки на застрахованото лице без лимит

Удължаване на срока на застраховката при спешни случаи 48 часа

Изпращане на спешни съобщения

Транспортиране на лицата придружаващи застрахованото лице при пътуване в чужбина, в случай на смърт на застрахованото лице

Трансортиране на децата придружаващи застрахованото лице при пътуване в чужбина и покриване на разходите за техния престой

Покриване на разходите за престой и транспорт на лице, придружаващо застрахованото лице при пътуване в чужбина

Транспортиране и настаняване на човек, повикан от застрахования или друго лице, свързано със застрахования.

Разходи за търсене и спасяване в планина и море € 6000

Асистанс в случай на необходимо по-ранно завръщане на застрахованото лице

Асистанс в случай на необходимо удължаване на пътуването на застрахованото лице

Продължаване на планираното пътуване на застрахованото лице

Търся помощ от вас, защото знам, че тук има хора с много опит, които може да ми помогнат. За мен застраховката изглежда с много добри условия и бих си я взел. Компанията е Travel Guard/ AIG

Travel Guard® Редактирано от П.Кръстев
Публикувано:

Ами за САЩ ми се струва нормална застраховка

Относно esky , що трябва да им плащаш комисионните ? Почти сигурно може да си резервираш тия полети сам , както и да си направиш застраховка с условия по твой избор.

• Харесвам 1

Ами аз не знам точно къде да търся, търсих същите полети от официалните сайтове на авио компаниите и излизат доста солено. 

В момента търсенията за полети и застраховки са ми малко хипотетични, защото още не съм взел визата, но не пречи да следя цените и да проучвам, пък до 1-2 седмици и нещата с визата ще са ясни.

Редактирано от П.Кръстев
Публикувано:

Като набележиш точните дати и полети преди да резервираш питай тук. Сигурен съм , че ще измислим нещо по-изгодно от агенцията :)

Всичко е ясно, имам нужда от самолетни билети: София -> Ню Йорк -> Финикс;  ЛА -> София

SOF -> JFK (предпочитам това летище, но ако има нещо супер по-изгодно за другите летища, бих се съгласил)  18.07.2015

JFK -> PHX  22.07.2015

LAX -> SOF 07.08.2015

Датите са ми фиксирани и не съм гъвкав, за съжаление.

Да пусна ли друга тема в раздела за самолетните билети? 

П.С. Интервюто за виза ми ще ми е края на тази седмица, така че евентуално най-късно до края на другата седмица ще мога да купя билетите (или съответно да забравя за това пътуване)

Редактирано от П.Кръстев
Публикувано:

esky.bg трябва да се избягва на общо основание, а и същите полети можем да ги намерим доста по-евтино. Някой ден ще хвана да се аргументирам защо, но няма да е кратко. 

Вземи визата, пусни какво ти излиза там и ще го намерим и другаде по-евтино. 

Колкото до застраховката, САЩ са страна с едни от най-скъпите медицински услуги, точно за там си мисля че има смисъл от по-скъпа застраховка, от рода на world nomads. Покритието ми се вижда недостатъчно, ако се случи нещо по-сериозно, да чукна на дърво. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.