stormbringer Публикувано: 23 март, 2015 Сподели Публикувано: 23 март, 2015 Здравейте, аз съм Димитър, от Бургас, където от 2 години отново живея, след 8 години из чужбина. Мислех, че съм болен на тема пътувание, но като гледам хората тук, май изобщо не съм чак толкова болен :D Попаднах на форума, защото една приятелка ми го препоръча, бил за такива като мен Признавам си, че от известно време не съм пътувал - последно през юни, после малко се позадържахме в БГ (освен, ако не броим ходенето до Сърбия за плескавици), ама вече не се издържа и следващия месец ще ходя до Мадрид и Андалусия. Някой от местата ще ги повторя, на други ще съм за пръв път. Май за сега е това. 6 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 23 март, 2015 Сподели Публикувано: 23 март, 2015 Здравей и добре дошъл! Ей това "не се издържа" е болестта, нали? 2 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 24 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 24 март, 2015 Точно това е, ама четейки тук, стадия, в който се намирам, не е много напреднал, но въпреки това - едва ли има лечение Като се поразрових по-сериозно и форумите и темите, гледам, че много постно съм се представил - мога да поспамя с още 3-4 реда за себе си. Гоня 29, завърших в Groningen, Нидерландия, като изкарах там почти 4 години, покрай ученето си, а и след това, във връзка с разни обмени, стажове и глупости поживях и 1/2 година в Швеция (Вестерос), 1/2 година в Бремен и в по-късен етап - 2 години в Дортмунд. Тъй като сестра ми учеше в Ница, изкарах голяма част от 1 лята там, събират се над 2 месеца, което по моите разбирания си идва "живеене", а не просто пътуване. В крайна сметка се прибрах "за 2 месеца" и вече повече от 2,5 години съм тук, в Бургас. Първото ми пътуване в чужбина беше до Истанбул, като бях на 15, от тогава обожавам този град. Късничко започнах, обаче понаваксах малко, и според брояча на Tripadvisor съм посетил 258 града в 26 страни. Целта ми е и страните да станат трицифрена бройка, дано го доживея Голямата ми болка е, че не съм ходил на особено далечни дестинации - най-много до Ланзароте и Гран Канария, но се надявам и на този фронт да има развитие идните години. Не ми се занимава с визи и тем-подобни глупости, това е част от проблема.Ами - май стига толкова, че като започна, не знам кога да спра. 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 март, 2015 Сподели Публикувано: 24 март, 2015 Добре дошъл! И недей се притеснява, имаш тоооолкова много години пред себе си, че само да имаш възможности за пътуване, ще ги направиш цифрите! ;) 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Добре дошъл! Не бива да отлагаш твърде дълго далечните дестинации. Има толкова много екзотични места, където ти издават визата на място още при кацането. Попаднал си на точното място. Тук хората са страхотни и с много навъртяни километри. Можеш да поречпиш страшно много полезна информация. Успех и попътен вятър! Връзка към коментар
Георги Василев Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Добре дошъл, аз също съм новичък и точно същото си мислех за болестта. Просто не съм човек, ако не пътувам поне 3-4 пъти в годината за поне седмица. Ужасно е! Май тук е идеалната "лечебница" :D Има толкова много за четене, че ако не друго, поне в мислите успявам да пътувам! 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега