Iva_a Публикувано: 25 март, 2015 Публикувано: 25 март, 2015 Здравейте! Издирвам координати на българи, които се занимават с туризъм в Куба и Мексико. Трябват ми за придружаване на семейство - летище-хотел, Хавана - Варадеро, частни екскурзии из забележителностите в двете страни. Доминикански поздрави на всички ви! Ива 1
Iva_a Публикувано: 26 март, 2015 Автор Публикувано: 26 март, 2015 Намерих! Ако някой друг търси, ще дам информация. 1
AlexandraKo Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) Намерих! Ако някой друг търси, ще дам информация. Браво, че аз разпитах две дружки, занимаващи се с туризъм, ама тцъъ- не познаваха Може ли да ми пратиш координати на ЛС, може да потрябват, Редактирано 26 март, 2015 от AlexandraKo 1
Tali Публикувано: 7 май, 2015 Публикувано: 7 май, 2015 Здравейте, И аз планувам екскурзия до Куба и Мексико, но не искам да ползвал all inclusive пакети, а да посетим различни места. Дали бихте могли да ми дададе координатите на тези българи, които се занимават с туризъм там? Благодаря предварително! 1
alex___ Публикувано: 28 юни, 2015 Публикувано: 28 юни, 2015 Здрасти, може ли да ми препратите кординатите на водачите в Куба, ако са още актуални Благодаря
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега