Прескочи до съдържание

Кола под наем?


vellinna

Препоръчани мнения

Здравейте!

Предстоят ми 6 дни в Италия.За сега планирам да пристигнем в Пиза и да летим за България от Милано. Възможно ли е да взема кола под наем от едни офис и да я върна на различно място?

Моля, да ме извините ако се повтарям с въпроса си, но търсих и не намерих информация. Ще ми е полезна всякаква информация. Благодаря ви предварително!

Редактирано от vellinna
Връзка към коментар

Обикновено наистина идва с допълнителна такса, която да е разплакваща като сума, но не е задължително. Дай периода и датите, които те интересуват и ще видим какво може да излезе. 

Връзка към коментар

Пристигаме на 16-ти април в Пиза. По разписание кацаме 10,45h. Полета ни до България планирам да е от Болоня на 21-ви април. Потърсих кола, на пръв поглед цената е двойна...

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте!

Опитвам да резервирам кола под наем от този сайт : http://www.economycarrentals.com

Цената за 5 дни от летището в Пиза до летището в Болоня е 98,75 евро.

На сайта приемат плащане с дебитни карти и дори Paypal, но в допълнителните условия, пише, че приемат плащане само с кредитна карта на името на шофьора.(предполагам за сумата която ще блокират за периода на наемане на колата).

Имам кредитна карта,но е Ам Експрес, а точно такава не приемат...

Наема на кола се оказа най-трудното за мен. Виждам в сайта на летището, че има 10 компании за коли под наем.Дали е удачно на място да потърся кола под наем. Цената по-висока ли ще е? И колко време си спестявам ако я резервирам предварително? Благодаря на всички за помощта.

Редактирано от vellinna
Връзка към коментар

Amex картата е само проблем, защото не я приемат на доста места. Visa или Mastercard са световните електронни пари :)

 

В Италия съм взимал кола под наем в центъра на Милано и съм я връщал на летището в Бергамо без надценка. За САЩ съм чувал, че ако пътуваш в противоположна посока актуалния туристически поток някой път можеш почти безплатно да наемеш кола само и само да я закараш от офиса където са се струпали много коли до дам където има липса на коли.

Връзка към коментар

С дебитна рядко е възможно, предимно по острови и местни фирми.

Американ експрес не вярвам да е проблем, ако този конкретен сайт не приема, други ще приемат. Или резервирайте директно с фирмата (голяма международна фирма - Херц, Авис, Юръпкар), така ще приемат и дори не ви взимат парите предварително, а чак на гишето. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.