Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , Loverboy каза:

При мен официално секна кранчето. 

Opodo.co.uk и Momondo.co.uk вече си изкарват стандартните цени от сайта на АК. 

Купонът се премести на jetcost.es и jetcost.pt ;)

• Харесвам 3
  • Браво 3
Публикувано:
преди 3 минути , Георги Матеев каза:

Първото само с Amex, другото с Visa debit и минава веднъж само :D 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 26 минути , Zaro каза:

Първата мастър ли е?

Физическите карти са ми Мастер, а и двете виртуални , които сега изкарах са Виза ( нямам виртуална от преди това )

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Оказа се, че мъжът ми имал Виза Деби, а аз дори не знам :lol: Пробвах да я използвам по предназначение в някой от горе посочените сайтове, но нещо не се получава. Идеи?

Редактирано от saved_
преди 7 минути , Божидар каза:

Току що платих visa electron от ПИБ в jetcost,com  разпозна ми я като дебит

Би ли споделил дата и дестинация.

Редактирано от Таньо
Публикувано:
преди 28 минути , Георги Матеев каза:

Жоро ,смъквам цени до 7 Евро до Барселона на 21 .02.18  през jetcost.pt, цената е добра , но се разглезихме с този "черен" уикенд ,намираш ли по добра цена ?

Публикувано:
преди 3 минути , Божидар каза:

sof-rom 10.01.2018 цена COP$ 1

COP$ 1

COP$ 1

А  .... беше написал " jetcost,com " и реших, че се е отпушила френската версия, но може би ти имаш предвид jetcost.com.со

П.П. Не мога да купя нищо от там днес - върти непрекъснато и не зарежда плащане, но мисля че причината е, че цените им не са актуални.

• Харесвам 2
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 2 минути , nino каза:

На португалския Jetcost излиза ли ви някаква такса от 35 евро и не се маха с никаква карта ?

Да при мен е същото.

преди 9 минути , elateq каза:

Да при мен е същото.

Имам чувството, че избират ай-пи адреси на случаен принцип, пускат им достъп до всички възможни отстъпки и на тези компютри всичко се получава. :lol:

Вчера беше същото - при мене не излизаше нито една цена от тези, които  бяха споделени тук.:mad:

Естествено, възможни причини са, че евтините билети се изчерпват, или твърде многото търсения  автоматично карат системата да дава по-високите цени ...:) Забавно е!

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 2
Публикувано:

Нещо почнах да удрям греда навсякъде. Май официално ще закриваме удължения Black Friday уикенд :) Но мисля, че не можем да се оплачем.

Поне си припомних, че имам регистриран masterpass отпреди година заради една тогавашна промоция на Expedia/Orbitz - и дори си налучках паролата. Та да проверим дали съм още в бан-листа на Rumbo :)

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Може ли помощ :) Защо ми излизат такива суми? Пробвах с различни дестинации и все е така. Обаче като сменя тръгването да е от София веднага става 1-2$.

klklkl.png

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 2 минути , Peps каза:

Може ли помощ :) Защо ми излизат такива суми? Пробвах с различни дестинации и все е така. Обаче като сменя тръгването да е от София веднага става 1-2$.

klklkl.png

Тази цена е в колумбийски песо, тоест $10837 = ~6лв, което е пак добре.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой успя ли да купи през колумбийския jetcost? Защото пробвах с друга, неизползавна Visa карта и не ми я приема.

Публикувано:
преди 2 минути , alienad каза:

Някой успя ли да купи през колумбийския jetcost? Защото пробвах с друга, неизползавна Visa карта и не ми я приема.

Да аз по нагоре писах.

• Харесвам 1
Публикувано:

Този black weekend беше забавен. Отказаха ми 4 билета, след като минаха 24 часа от резервацията. Единият успях да го резервирам отново, но при другите цените се бяха качили.

Чудя се колко време е хубаво да се изчака преди да се резервират хотели.

Сега се надявам да излезнат оферти за евтини хотели.

Публикувано:
преди 3 минути , Stryper каза:

Чудя се колко време е хубаво да се изчака преди да се резервират хотели.

Сега се надявам да излезнат оферти за евтини хотели.

Прочете ми мислите!

Предвид че много хора си напазаруваха отсега за август, който е щур месец в Европа, се чудя има ли смисъл да буквам от сега?

• Харесвам 2
преди 5 минути , samuraika каза:

Прочете ми мислите!

Предвид че много хора си напазаруваха отсега за август, който е щур месец в Европа, се чудя има ли смисъл да буквам от сега?

А колко от тези полети август има вероятност да не се състоят, променят или анулират не е ясно :biggrin:

Редактирано от Ivko
Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

А колко от тези полети август има вероятност да не се състоят, променят или анулират не е ясно :biggrin:

Японският ми мозък за такава опция не беше помислял...<_<  Доколко е вероятен подобен сценарий?

Публикувано:

jetcost.pt ми даде ниски цени София-Рим за февруари и септември, но аз имам само една Виза дебит и като знам, че мога да купя само един билет се отказах...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.