Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 минути , Ilian359 каза:

Само аз ли не мога да намеря нищо за никъде за никои дати :cry:

През бразилския Jetcost до Барселона еднопосочни на Ryan

Публикувано:
преди 16 минути , samuraika каза:

Японският ми мозък за такава опция не беше помислял...<_<  Доколко е вероятен подобен сценарий?

Wizz променят често разписанията си. За последните 2 месеца имаше 2 пъти промяна на часовете за нашите полети. Хубавото е че ти позволяват да избереш нови полети в рамките на 15 дена преди датата и 30 след нея.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 минути , Ilian359 каза:

Само аз ли не мога да намеря нищо за никъде за никои дати :cry:

През колумбийския jetcost има полети от Пловдив до Милано за 1 COP. Датата е 30.03. Ако търсиш за двама цената скача на 2COP. Аз направих около 20 неуспешни опита  да купя нещо с тях, като това не ми пречи да продължавам да опитвам. ☺

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано: (редактирано)
преди 29 минути , dimitrov6 каза:

През бразилския Jetcost до Барселона еднопосочни на Ryan

А как стигаш до края? Какво се пишеш за Bairro - квартал, после Estado, CPF -това не го знам какво е, трябва да избирам някакви бразилски щати, уж ги приема и после не ме пуска - излиза някаква грешка ?

Редактирано от nino
Публикувано:

През бразилския сайт, какво въвеждате на полетата CPF, Estado, CEP. Все ме връща, че нещо не  е попълнено вярно.

Публикувано:
преди 8 часа, reinamarsela каза:

хахахах, и аз резервирах мъжа ми като "жена" ... резил , хахаххаха
Обаждаш се на Уиз на безплатния и от там поправят всичко, включително и полът на половинката , аххахахахах

Свърших вече тая работа. Като си помисля колко резервации има с"объркани" деца регистрирани като възрастни и колко народ им звъни тези дни с всевъзможни обяснения за корекция на допусната грешка :lol:Сигурно не искат вече да си вдигат телефона... 

• Смея се 1
преди 20 минути , nino каза:

А как стигаш до края? Какво се пишеш за Bairro - квартал, после Estado, CPF -това не го знам какво е, трябва да избирам някакви бразилски щати, уж ги приема и после не ме пуска - излиза някаква грешка ?

Аз намерих адреса на някакъв хотел в Рио ,CPF това е като ЕГН на бразилците и в нета има генератори за такива..

Редактирано от dimitrov6
Публикувано:
преди 4 минути , КолЮ каза:

Свърших вече тая работа. Като си помисля колко резервации има с"объркани" деца регистрирани като възрастни и колко народ им звъни тези дни с всевъзможни обяснения за корекция на допусната грешка :lol:Сигурно не искат вече да си вдигат телефона... 

Днес като се обадих да коригирам резервацията на дъщерята, младежът отсреща само изсумтя едно отегчено "да, да през  edreams нали"  И оправи  нещата за по- малко от 2 минути. Усъмних се,  че магеланци имаме вграден агент в wizz. :lol:

• Смея се 5
Публикувано:
преди 23 минути , dimitrov6 каза:

Аз намерих адреса на някакъв хотел в Рио ,CPF това е като ЕГН на бразилците и в нета има генератори за такива..

Аз написах в търсачката CPF дадох изображение и преписах 11 цифровия код от една карта ,и ме пусна. Надявам се, че за Раян е достатъчно да има истински имейл, адрес, име и телефон за да потвърдят резервацията. А какво е бета ?

Публикувано:
преди 2 минути , nino каза:

Аз написах в търсачката CPF дадох изображение и преписах 11 цифровия код от една карта ,и ме пусна. Надявам се, че за Раян е достатъчно да има истински имейл, адрес, име и телефон за да потвърдят резервацията. А какво е бета ?

Нета(Интернет),сгрешил съм буквата.

• Харесвам 1
Публикувано:

Най-после успях през бразилската версия на jetcost, след като няколко часа се мъчих през колумбийската и нищо не ставаше. Със същата карта стана през бразилската версия.

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз омазах пейзажа. Заиграх се с колумбийския и плащане от 1 песо не мина. Добавих едно дете, за да стане сумата 5-цифрена и да пробвам отново. И както очаквах да ми поиска 3D парола, която да не въведа, така направо ме поздрави, че имам резервация и на секундата получих e-mail-и от eDreams и Ryanair.

Та, има ли начин да се анулира тази резервация?

Публикувано:

Виж правилата на сайта. Райън позволяват безплатни промени до 24 часа от резервацията (свържи се по чата или телефона), ама като е през посредник не знам как работи. А за отказ, дори да се навият, те ще върнат на eDreams и пак до тях опираш.

Публикувано:

Има нещо гнило в Дания :huh: Ако изключим неделната касапница през английските сайтове, не мога да открия нищо. Дори за да експериментирам пътечките... А доколкото разбирам от коментарите Ви с една карта мога да купя един билет на всеки три месеца :( Има ли въобще някакъв начин да купя "промо" билети за 4-ма (ей няма отърване от тия деца :shout: ) ?

Публикувано:

Ами не, някои сайтове (Оподо примерно) позволяват да ползваш картата много пъти. Или полваш различни карти...

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз мисля, че няма начин...Аз успях през рарлични търсачки да купя два отиване и два връщане с 2 карти, които вече не мога да ползвам, а и търсачки вече не останаха...Английския вариянт през пейпал беше големия удар за мен - тогава сколасах да купя за 6 човека в двете посоки. Ако някъде пак се отприщи плашане с пейпал - свиркайте!

преди 7 минути , samuraika каза:

Ако някъде пак се отприщи плашане с пейпал - свиркайте!

Това бешее по-скоро изключение - минаваше всичко, вкл. Paypal.
Обикновено тези намаления са с точно определена карта.

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, samuraika каза:

Японският ми мозък за такава опция не беше помислял...<_<  Доколко е вероятен подобен сценарий?

При Уиз и националния превозвач, аз слагам поне 25%.

Публикувано:
преди 8 часа, Костов каза:

През колумбийския jetcost има полети от Пловдив до Милано за 1 COP. Датата е 30.03. Ако търсиш за двама цената скача на 2COP. Аз направих около 20 неуспешни опита  да купя нещо с тях, като това не ми пречи да продължавам да опитвам. ☺

Засилих се и аз, но edreams ми начислява такса 35евро за обслужване, още преди да съм въвела каквито и да е данни....
* Preços para pagamento com Diners Club. A eDreams acrescenta uma taxa de serviço de 35,00 € por passageiro e por segmento a todas as transações.

Публикувано:

Добро утро! Преди малко успях да си взема за 2-ма възрастни + 2 деца през колумбийския с едно плащане с Виза Дебит от Пловдив до Милано общо за 16 лв.

Сега си търся и за на връщане сайт, от който да резервирам, някакви идеи къде са останали оферти?

• Браво 2
Публикувано:
преди 8 минути , saved_ каза:

Добро утро! Преди малко успях да си взема за 2-ма възрастни + 2 деца през колумбийския с едно плащане с Виза Дебит от Пловдив до Милано общо за 16 лв.

Сега си търся и за на връщане сайт, от който да резервирам, някакви идеи къде са останали оферти?

бразилския пробва ли?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.