Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

преди 2 часа, mary_shery каза:

Имате ли представа защо при мен като въведа крайна и начална точка ми изкарва само полетите на високотарифните компании? Как да включа останалите?

Вероятно въвеждаш летища, до които не летят low cost компании. Пробвай да избереш името на  града All airports. Примерно вместо LHR избери London (all airports). 

Връзка към коментар

Явно днес колумбийците стачкуват - всички карти, които пробвах ги отхвърля като използвани. А те не са.  Сега трябва да изтръскам всички други сайтовe да търся сходна оферта :biggrin:

P.S.: И при бразилците е същото. Явно днес няма да се резервира.

Редактирано от Ilian359
Връзка към коментар
Преди 1 час, Ilian359 каза:

Явно днес колумбийците стачкуват - всички карти, които пробвах ги отхвърля като използвани. А те не са.  Сега трябва да изтръскам всички други сайтовe да търся сходна оферта :biggrin:

P.S.: И при бразилците е същото. Явно днес няма да се резервира.

И при мен е същото. Пробвах през Модзила не ми отхвърля картите , като използвани , но върти по 10 минути и в крайна сметка нищо не става.

Редактирано от nino
Връзка към коментар

А през edreams има ли вероятност картата да не бъде разпозната като виза дебит и да бъде изтеглена цената без отстъпка? И още един тъп въпрос 8.654 cop$ около 2.50 евро ли са....? 

Връзка към коментар
преди 13 минути , randi каза:

А през edreams има ли вероятност картата да не бъде разпозната като виза дебит и да бъде изтеглена цената без отстъпка?

В момента на въвеждане на номера на картата, я разпознава и отстрани излиза надпис каква е картата. А най-долу, след като въведеш всички данни от картата, пише каква е цената, която ще се плати.

Да докладвам и аз - преди седмица купих от бразилския jetcost София - Мадрид и вчера тръгнах да купувам друг билет от там. Отряза ме, въпреки че името на пътника е друго. Днес пробвах отново, но от друго IP и с друга карта - пак не става. Но пък видях, че бразилската версия разпознава като Виза Дебит не само виртуалната на ЦКБ, но и обикновената Виза Електрон и дава същата отстъпка с нея (това някъде го пише в предишните страници, но да кажа пак).

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 18 минути , randi каза:

София - Атина 03.04, Wizz.

Бихме ли могли да обобщим, че всички билети на Wizz, които  са по 19.99 лв, през jetcost.com.co  са по 1-2 cop$.

@randi, твоя е такъв, както и, например, София-Копенхаген - 20.03.2018. А и @Bellaero преди месец се "обзаведе" със София-Братислава на такива цени.

Струва ми се логично, предвид и на това, че намаленията през колумбийския jetcost са около 12-18 евро на билет.

Редактирано от ven62
Връзка към коментар

И днес не минават никакви плащания. Но и по принцип на тази цена не става. Трябва да пуснеш двупосочен, за да е поне 4-цифрена сумата в COP, за да стане.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

При мен мина плащането, обаче направих резервация за двама човека, а като влезна в профила си в wizz и намеря резервацията, излиза единствено моето име.... На мейла съответно сме си двама. Някой да е имал подобен проблем? 

Връзка към коментар
преди 8 минути , randi каза:

При мен мина плащането, обаче направих резервация за двама човека, а като влезна в профила си в wizz и намеря резервацията, излиза единствено моето име.... На мейла съответно сме си двама. Някой да е имал подобен проблем? 

А ако влезеш с номера и фамилията на другия пътник?Ако не излиза и така,по-добре звъни на неимпулсния номер на Уиз.Чак не ми се вярва,че ги хваля,но днес оправях детските билети от голямото пазаруване и служителят им беше много внимателен,дори ми избра чудесни места.Мисля,че от там информацията ще е най-адекватна.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 20 минути , Alexander каза:

Намаления за стандартни АК намират ли се в момента?

Виж постовете на @koliob от вторник, дано ти свършат работа.

Редактирано от nino
Връзка към коментар
преди 18 часа, mamaivy каза:

....Чак не ми се вярва,че ги хваля,но днес оправях детските билети от голямото пазаруване и служителят им беше много внимателен,дори ми избра чудесни места.

Какво имаш предвид под "оправях"? :unsure:

Връзка към коментар
Преди 1 час, Фичо каза:

Какво имаш предвид под "оправях"? :unsure:

Детските билети купих като билети за възрастни,само така можеше да се купи по един билет.Вчера звъннах на неимпулсния телефон,за да ги оправят в системата и да отразят,че са деца,в противен случай не мога да ги чекирам.Служителят беше много любезен и ни избра безплатно хубави места,за да може да сме заедно,кото пък от своя страна отвори чекирането месец по-рано.Последното е важно,защото в Братислава мобилен бординг мисля че няма/поне в мобилното ми изписва така за полетите през април/,не че няма да намерим къде да разпечатаме бордните карти...

И пак във връзка с многото билети от черния петък.В момента Amoma.com изкарва много приятни цени за Атина.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.