Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

преди 24 минути , stanimir каза:

Предполагам ще си  вземат ония 3% за зареждане на новата карта ? 

Винаги се вземат при всяко зареждане все пак това им е един вид такса,като няма месечна и.т.н

п.с.Предлагам да се направи нова тема за виртуални карти и там да се прехвърлят последните коментари, че май се откланяме от темата колкото и да има връзка с нея 

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
преди 32 минути , cybersimo каза:

Все пак не искам точно това. Нали картата е виртуална, какво пречи при създаването на нова просто същата сума да е налична автоматично и в другата карта? Без да ходя до клон на ЦКБ и да губя време в излишни тъпотии

преди 32 минути , Фичо каза:

Не точно с картата, а с остатъчните авоари. А той така или иначе ще оперира с тях - ще ги изтегли, само че трябва да го направи физически - супер "удобно". 

P.S. Писали сме едновременно 

Съгласен съм, че не е точно с картата, а с остатъчните авоари. Но опитайте се да помислите как се реализира подобен алгоритъм.

Вместо да блокират картата след изтичането на срока някой трябва да измисли, а друг да реализира "If ..." в иначе простия алгоритъм (изтекъл срок ->блокиране)

И този if да реализира преноса на парите някъде, но да не допусне реално пазаруване.

А пък това - да отидат в новата виртуална карта - това е логично, но според теб. Реално това е друга транзакция, която може да желаеш или пък не.

Или при откриването на нова виртуална карта да правят анализ - колко закрити карти имаш и да те питат за всяка от тях -"Искате ли да Ви прехвърлим парите по новата карта: Да/Не"

...

Сега ще се съгласите ли, че за една БГ банка е повече от логично да ти дръпне шалтера след като е изтекъл срока на картата. 😉

Връзка към коментар
преди 5 часа, Ivko каза:

А имал ли си наблюдения сумата по-голяма ли трябва да е или по-малка при мен за суми от порядъка до 50 евра ми я разпознава като електрон, а дали ако сумата е 100 и над 100 ще даде бонус и разпознае като дебит 😁,  но аз съм на фибанк и само през колумбийския съм пробвал

Колко по-малка е сумата, толкова по-често я разпознаваше като Виза Дебит, но не претендирам че това е правило. Трябва да се опитва.  🙂

• Харесвам 2
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 1 час, cybersimo каза:

Обадих се по телефона в ЦКБ. Не можело да се прехвърля наличност от стара карта. Създава се нова, отива се в клон на ЦКБ, тегли се старата сума и се захранва новата карта - "супер удобна" процедура за виртуална карта през 2018 г. 

Всички неудобства на тези т.нар. виртуални карти са породени от това, че във въпросната банка се опитват да превърнат съвсем друг продукт на VISA (предназначен за търговци - Gift Card) в банкова карта без да е необходимо да плащат съответните такси, които биха дължали иначе. Затова са и тези 24 часа за "активиране", проблемите при първоначално зареждане от други банки, както и 6-месечния срок. Това си има и някои предимства, като например това, че на практика този продукт извън информационните системи на банката е анонимен, което позволява смяна на името на "картодържателя" при плащане в edreams например.

Редактирано от koliob
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

ако на някой му върши работа - колумбийския jetcost /с мексиканско ip/ даде отстъпка от около 30-32 евро за билети на Ryan,  аз следих за дестинация Лондон-София - за дати, при които цените бяха от 100 и нагоре евро, при по-ниски сигурно отстъпката ще е по-малка, но съм доволна - 30% надолу докарах цената 🙂

Редактирано от antea
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

Вы уже достигли максимального количества разрешенных покупок с помощью этой карты. Чтобы завершить текущий процесс бронирования, выберите другую карту и наслаждайтесь полетом!

вы можете преодолеть эту ошибку :(

Връзка към коментар
преди 10 часа, harcan каза:

Вы уже достигли максимального количества разрешенных покупок с помощью этой карты. Чтобы завершить текущий процесс бронирования, выберите другую карту и наслаждайтесь полетом!

вы можете преодолеть эту ошибку 😞

Някой, който говори руски добре може ли да обясни на колегата, че картите си имат карантинен период от няколко месеца и не могат да се ползват неограничено 🙂 Да не се мъчим с онлайн преводачите. Явно сме международен източник на информация по тази тема 🙂

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Някой ползвал ли е My holidays, ирландците там ме прехвърлят? Ок ли е? 

Не е много ок цената, но нямам друга дебитна карта, която да ползвам в бразилския Идриймс. 

Не помня дали казах, но ирландците единия ден искаха кредитна мастър, на следващия когато купих, вече беше кредитна виза. Това за Идриймс. 

Ie домейн е ирландския. Който аз мислех за израелски 🙂

Редактирано от Bellaero
Връзка към коментар

Голяма мъка за 15€ 😂 Не става и не става. Първо всички сайтове и през всички устройства ми даваха високи цени. Хеле с хиляда рефреша, триене на хистори и инкогнито прозорци успях да докарам дори по-ниска цена от предишните купени билети. И се започна мъката с картите 😂 Разпозна абсолютно всички като използвани или като други. Дори кредитна виза я докара на дебитна. Накрая опрях до една кредитна с повече пари, която по принцип не смея да ползвам в нета, но уви, реши, че е ползвана 😂

Отивам да платя прескъпите билети по 20 € в Райън 😂

• Благодаря 1
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 2 часа, Георги каза:

Някой, който говори руски добре може ли да обясни на колегата, че картите си имат карантинен период от няколко месеца и не могат да се ползват неограничено 🙂 Да не се мъчим с онлайн преводачите. Явно сме международен източник на информация по тази тема 🙂

Направено. Обясних му в лично съобщение.

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 39 минути , Дани Магелани каза:

Направено. Обясних му в лично съобщение.

Почему в личного … Надо все мьй учимсья говорит и писат по рускому … че с тоя ЕС … нищо не се знае...  😀

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 18 минути , ven62 каза:

Почему в личного … Надо все мьй учимсья говорит и писат по рускому … че с тоя ЕС … нищо не се знае...  😀

По-добре учи китайски! С руснаците все някак ще се разбереш.😁

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 18 минути , ven62 каза:

Или Magelanci.com ще накара руснаците да научат български 🙂

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Оpodo.com директно/кредитна Виза/, edreams.com така и не можах да го накарам да ми даде резултат, бутона за търсене не е активен, цял предобед jetcost.ie не ме прехвърляше на  edreams/кредитна Виза/, но в един момент ме прехвърли, бразилския джеткост/Виза дебит/.  През тези трите успях само по един единствен път да купя. Всякакви следващи опити с различи имена, неползвани карти, различни данни и т.н. не ми позволяваше.

Другото интересно е, че на opodo.com само на мен ми изкарваше ниска цена. Полетът е 13 в сайта на Райън, аз колкото пъти проверих, го виждах 2,99, карах още трима човека да погледнат, при тях излизаше 11 Е непрекъснато.

Редактирано от Звелина
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 4 часа, ven62 каза:

🙃🙃А мъй /нямам на айпада еръй/ научились давнъйм- давно !

Абе, от къде се взеха тия смотани емотикони?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• mamaivy
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.