Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

преди 2 минути , Viktor_ каза:

Не виждам изискване за определена карта и ползвах немско IP. 

Ако виждаш "0" срещу всеки вид карта реално вдига цената след въвеждане на коя да е от посочените карти и нищо не става.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , Viktor_ каза:

Опитвам се да взема билет от Бургас към София за 2.09 през колумбийският и чилийският Jetcost > Edreams като ми дава цена около 50лв. 

При въвеждане на данните на картата ми изписва, че цената на билета се е променила и новата цена е над 100 лв. Някаква идея защо така се получава?

Не виждам изискване за определена карта и ползвах немско IP. 

Пробвай от тук дава същата цена

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Някой може ли да удари едно рамо за билет София-Атина на 5.9.18 да го намаля максимално, че имам да избивам връщането на уизз с багаж за 70 евро... През бразилския ми го сваля на 14 RS, но се вдига при плащане на 180 RS. Ирландския го дава на 7 евро, не съм пробвал плащане за са видя за нещо по-тънко....:D. В момента пробвам с италианско IP.

Връзка към коментар
2 hours ago, kakadu said:

В момента тънката цена на Бразилия е с Master card.

И с мастър кард кредит се вдигна цената.

Не ми пада вече до 13, само на 114 стои. Ирландската версия пък вече ми изкарва само цена от оподо 13 евро и не се променя с рефреш.......

Редактирано от Jorro
Връзка към коментар

Да се оплача, купих миналия ден един билет през бразилския jetcost Тел Авив - Бургас за 2 евро и няколко дена насам мъча по всичките сайтове и предложения които има тука да взема 2ри билет, имам 6-7 карти и всички са блокирани! Дори 2 карти от друг човек опитах, сменях IP, имена, имейл, телефон, абе всичко. Сега с БГ Ip бразилския jetcost уж е с Visa Electron, имам 3 неизползвани такива - нито едната не приема. 😤

Връзка към коментар
преди 7 минути , goldroks каза:

Да се оплача, купих миналия ден един билет през бразилския jetcost Тел Авив - Бургас за 2 евро и няколко дена насам мъча по всичките сайтове и предложения които има тука да взема 2ри билет, имам 6-7 карти и всички са блокирани! Дори 2 карти от друг човек опитах, сменях IP, имена, имейл, телефон, абе всичко. Сега с БГ Ip бразилския jetcost уж е с Visa Electron, имам 3 неизползвани такива - нито едната не приема. 😤

Пробвай с инкогнито.

Връзка към коментар
Георги Матеев

Kayak.es -> Omegaflightstore сваля значително полетите на Bulgaria Air, включително вътрешните.

Приемат за плащане всякакви дебитни/кредитни карти без допълнителна такса и най-хубавото - няма никакво ограничение на броя резервации / плащания.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 13
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Връзка към коментар

Преди малко успешно взех билет Варна-София с бгер, свали ми точно 29лв, от обявените в сайта им 62лв. Стана от първия път с чилийския jetcost ->edreams и виртуална дебитна на Револют

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Имаше ли възможност безплатно да се смени билет за полет на Wizz, купен през през тези сайтове, от билет за възрастен на билет за дете? 
Пробвам по схемата Jetcost.cl - cl.edreams.com. Но eDreams счита всички над 12г за възрастни.

Връзка към коментар
Мирослав Василев
Преди 1 час, pepi:) каза:

Имаше ли възможност безплатно да се смени билет за полет на Wizz, купен през през тези сайтове, от билет за възрастен на билет за дете? 
Пробвам по схемата Jetcost.cl - cl.edreams.com. Но eDreams счита всички над 12г за възрастни.

Да, само трябва да им звъннеш и да кажеш номера на резервацията на възрастния, за да я прикачат към нея, защото дете не може да пътува само.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
2 hours ago, elateq said:

Да, само трябва да им звъннеш и да кажеш номера на резервацията на възрастния, за да я прикачат към нея, защото дете не може да пътува само.

Аз ще ги купя заедно, на една резервация, просто след това искам да променят статуса на билета на детето. Ще звъня да ги питам  преди да действам.

Връзка към коментар
преди 6 часа, Stryper каза:

При Ryanair  е безплатно, но при Wizz вече искат 15 евро за смяната.

Обратното е - при Уиз е безплатно (днес прикачах дете към възрастен), а наскоро правих същото упражнение при Раян, където ме удариха с таксичка безскрупулно (и на тях да им го натаковам 🙂 ).

Бай дъ уей при Раян може да се направи безплатно, ако това се направи до 24 часа след резервацията.

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Връзка към коментар

flugladen.de дават отстъпка 20€ за всички полети от Германия,  но имат такса резервация от около 12€.

Така реалното намаление е само 8€,  но пък работи с повечето популярни карти. 

До полунощ с код :

QUICK20FL

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Иначе до колкото разбирам в момента е адската суша по всички сайтове с виза дебит и виртуана на револют? Ослушвам се за полети на Ryanair, но вероятно ще трябва да се добавя куфар и място, което прави занимавката със сайтовете нерентабилна. 

Ще поръчкам малко и ще пиша, ако имам резултат. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Сега купих София-Париж през jetcost.com.uy-lastminute.com с егейците, два пъти по-евтино, от техния сайт. Трябваше ми свързващ полет за Мартиника. Плащане с Виза електрон на ПИБ.

Редактирано от Marisha
  • Харесвам 8
Връзка към коментар
На 24.07.2018 г. в 23:04, Георги каза:

Иначе до колкото разбирам в момента е адската суша по всички сайтове с виза дебит и виртуана на револют? Ослушвам се за полети на Ryanair, но вероятно ще трябва да се добавя куфар и място, което прави занимавката със сайтовете нерентабилна. 

Ще поръчкам малко и ще пиша, ако имам резултат. 

jetcost.cl -> lastminute около -15 евро от ryanair с visa electron. Не ми трябва повече от един билет сега и не съм пробвал втори път. Резервационните детайли не идват веднага като с edreams и имейлът вързан към резервацията е някакъв генериран от ластминит, но няма проблем. 

Доволен съм, особено като ползвах да резервирам два билета на по-ниска цена, а на сайта на Ryanair имаше само един. 

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 9 часа, Георги каза:

jetcost.cl -> lastminute около -15 евро от ryanair с visa electron. Не ми трябва повече от един билет сега и не съм пробвал втори път. Резервационните детайли не идват веднага като с edreams и имейлът вързан към резервацията е някакъв генериран от ластминит, но няма проблем. 

Доволен съм, особено като ползвах да резервирам два билета на по-ниска цена, а на сайта на Ryanair имаше само един. 

A с какво ай пи?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.