Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Георги Матеев

Току-що си подобрих рекорда за отстъпка на еднопосочен билет.

Купувах сега на приятел Madrid-Sofia с Bulgaria Air, който на air.bg официално струва 523.30 лв (€267.56).

Аржентинският Jetcost -> Edreams ми продадоха същия билет за 6277.70 аржентински песота (€195.56 по днешен курс).

Това прави ефективна отстъпка от €72 (близо 30% от цената) за еднопосочен билет! Още съм в шок...

За плащане искаха Mastercard Credit, но бях с испанско IP. През българско IP номера не ставаше.

• Харесвам 6
  • Браво 8
Връзка към коментар
В момента, Георги Матеев каза:

Току-що си подобрих рекорда за отстъпка на еднопосочен билет.

Купувах сега на приятел Madrid-Sofia с Bulgaria Air, който на air.bg официално струва 523.30 лв (€267.56).

Аржентинският Jetcost -> Edreams ми продадоха същия билет за 6277.70 аржентински песота (€195.56 по днешен курс).

Това прави ефективна отстъпка от €72 (близо 30% от цената) за еднопосочен билет! Още съм в шок...

За плащане искаха Mastercard Credit, но бях с испанско IP. През българско IP номера не ставаше.

Все пак имаш "смекчаващи вината обстоятелства" - билета не е за теб. 😉😀

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 13 минути , ven62 каза:

Все пак имаш "смекчаващи вината обстоятелства" - билета не е за теб. 😉😀

Мда, за себе си никога не бих платил такава сума за билет из Европа.

Иначе полетът е по-вдругиден... За толкова ласт минит дори не е безкрайно скъпо 🙂 Но все пак отстъпката беше брутална, евала на Edreams!

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 20 часа, Георги каза:

jetcost.cl -> lastminute около -15 евро от ryanair с visa electron. Не ми трябва повече от един билет сега и не съм пробвал втори път. Резервационните детайли не идват веднага като с edreams и имейлът вързан към резервацията е някакъв генериран от ластминит, но няма проблем. 

Доволен съм, особено като ползвах да резервирам два билета на по-ниска цена, а на сайта на Ryanair имаше само един. 

Да питам,jetcost.cl-lastminute-21$ срещу 48евро в сайта на ryanair,София-Венеция и обратно през ноември.Питането ми е кога дава с каква карта да платя,1во ми излиза табличка да попълня имената на пасажерите и чак тогава ли?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Май схемата не работи с всички полети на Ryanair. Вече доста време се мъча да намаля едни билети от Бургас то Тел Авив за 21-24 Октомври, или 17-24 но никъде не минават. (Като в Edreams системата всячески ме е блокирала след една покупка) Някаква идея къде може да стане?
(jetcost.cl и  jetcost.com.uy не ми изкарват отстъпка 😧 пробвах първия и с UK i IR ай пи) 

Връзка към коментар

значи след много търсене и проби накрая успешно София - Лондон с wizz зa 570ars или 17евро както казва google , цената на билета на сайта на wizz е 108лв. това е около 70% намаление.

аржентиския jetcost - edreams със credit master card  и аржентинско IP 

• Харесвам 8
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 11 минути , Калерия каза:

https://screenshots.firefox.com/vruxL9bMaESf4UbO/co.edreams.com Как ще коментирате тази цена-COP$ 148.270 ?

Screenshot_2018-07-26 Los mejores viajes empiezan con el mejor precio - eDreams(2).png

По единично закупени : 51354 + 79789 = COP$ 131.143

Screen Shot 2018-07-27 at 14.02.28.png

Screen Shot 2018-07-27 at 14.02.32.png

Редактирано от funny
Връзка към коментар
преди 12 часа, Neo Boss каза:

значи след много търсене и проби накрая успешно София - Лондон с wizz зa 570ars или 17евро както казва google , цената на билета на сайта на wizz е 108лв. това е около 70% намаление.

аржентиския jetcost - edreams със credit master card  и аржентинско IP 

опитвам се да направя същото, но не ми се получава ... кои са датите ?

Връзка към коментар
преди 18 минути , funny каза:

По единично закупени : 51354 + 79789 = COP$ 131.143

Screen Shot 2018-07-27 at 14.02.28.png

Screen Shot 2018-07-27 at 14.02.32.png

много е вероятно да не може да купи втория билет през edreams, разликата е много малка за да рискува поединично 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Испанският jetcost-edreams с AmEx ми показа намаления на Райън за мои дати, каквито другаде не ми показва- около -17 евро от оригиналната цена. 

Днес португалски и испански liligo-edreams с кредитна Виза също показваше подобно намаление на началния екран. За съжаление за моите дати на финалния екран цената явно вече не беше активна и при ново търсене си даде цени като в сайта на Райън. Огледайте и там дали ще имате късмет.

Връзка към коментар
преди 6 часа, eloena каза:

Някакви отстъпки за Райън да сте открили? С конвенционални карти + Револют и Дайнерс?

Виж моя пост по-горе. През jetcost.cl -> lastminute с Виза Електрон ми смъкна около 15€. Българско IP. Но се оказа, че не работи за всички полети. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 часа, eloena каза:

E, да ама нямам visa electron 😭

Тази карта е задължителна и най-вървежна в момента 🙂

Мен ми искаха 3лв. в ЦКБ за нея за картинката отпред, но се отплати многократно.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.