Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Относно схемите или как се/ме метнаха, хахххх. 

Вчера купих билет София-Хамбург от немския джеткост. Прехвърли ме към някакъв непознат за мен сайт - weg.de. 

Цената бе 9,90 Е при плащане с Visa. Такава остана до края на резервацията, не се промени и при потвърждаване на плащането.

Изненадата дойде снощи -  след като проверих резервационния код и колко съм платил се оказа, че от картата е изтеглена сумата 31,90 Е.

Във фактурата, издадена от Румбо! - е упомената Административна такса от 22 евро, която никъде не се вижда!

Та - едно на ум! 

Сега търся евтино връщане, да намаля загубата, защото на сайта на райън отиването е 19,9 Е. Назад съм с 22 еврака...

• Харесвам 2
  • Замислям се 2
Връзка към коментар

Ако имаш скриншот от плащането или все още можеш да докараш същата цена по същия начин, оспори плащането пред банката.

Връзка към коментар

Най-вероятно след натискането на бутона "Плати" е изскочил поп-ъп прозорец с предложение за включване на застраховка или нещо подобно, на което е избрал грешния бутон. Случвало ми се е такова нещо при покупка от испанската версия, но си преведох съобщението с Google и избрах "не" 

Връзка към коментар
преди 1 час, antony2001 каза:

Относно схемите или как се/ме метнаха, хахххх. 

Вчера купих билет София-Хамбург от немския джеткост. Прехвърли ме към някакъв непознат за мен сайт - weg.de. 

Цената бе 9,90 Е при плащане с Visa. Такава остана до края на резервацията, не се промени и при потвърждаване на плащането.

Изненадата дойде снощи -  след като проверих резервационния код и колко съм платил се оказа, че от картата е изтеглена сумата 31,90 Е.

Във фактурата, издадена от Румбо! - е упомената Административна такса от 22 евро, която никъде не се вижда!

Та - едно на ум! 

Сега търся евтино връщане, да намаля загубата, защото на сайта на райън отиването е 19,9 Е. Назад съм с 22 еврака...

Сайта е към Бравофлай.Сменя се цената,като въведеш номера на картата.И ти изписва визата че не е тази с отстъпката,просто това се вижда чак долу на страницата ,като скролнеш

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , chandni каза:

Най-вероятно след натискането на бутона "Плати" е изскочил поп-ъп прозорец с предложение за включване на застраховка или нещо подобно, на което е избрал грешния бутон. Случвало ми се е такова нещо при покупка от испанската версия, но си преведох съобщението с Google и избрах "не" 

Не е вероятно - сумата е за Административна такса от 22 евро

преди 2 минути , Branko каза:

Сайта е към Бравофлай.Сменя се цената,като въведеш номера на картата.И ти изписва визата че не е тази с отстъпката,просто това се вижда чак долу на страницата ,като скролнеш

Доста скролвах, но не я видях. 

Затова писах - дали те мене или аз сам се прецаках!

Идеята на поста е да внимаваме.

Връзка към коментар
преди 7 минути , chandni каза:

Най-вероятно след натискането на бутона "Плати" е изскочил с предложение за включване на застраховка или нещо подобно, на което е избрал грешния бутон. Случвало ми се е такова нещо при покупка от испанската версия, но си преведох съобщението с Google и избрах "не" 

Имайте предвид, че застраховката в Румбо от този поп-ъп прозорец може да бъде отказана в срок от една седмица. Връщат парите.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Да знаете как да намаля полет Варна-София с мастъркард припейд, мастъркард дебит, мастъркард кредит или дайнърс? Открих намаление само с виза или ентропей - от 54 лв. на 11 евро, което си е супер, но няма как да го платя, а с горепосочените карти е по-скъпи от сайта на Уиз.

Връзка към коментар
преди 24 минути , Blushy каза:

Да знаете как да намаля полет Варна-София с мастъркард припейд, мастъркард дебит, мастъркард кредит или дайнърс? Открих намаление само с виза или ентропей - от 54 лв. на 11 евро, което си е супер, но няма как да го платя, а с горепосочените карти е по-скъпи от сайта на Уиз.

Прегледай  последните няколко страници. Най-лесно kayak.de, също  jetcost pt, no, hk

Връзка към коментар

Код 1165658974998562  сваля 20 евро при резервация от минимум 100 в сайта на rumbo.es

Код 1165265106937367  сваля 50 евро при резервация от минимум 300.

Двата кода важат още 17 часа!

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Уви, никой от посочените сайтове не сваля полетът Варна-София на 9.09 с Уиз. За сметка на това полетът на България Еър излиза по-изгоден от този на Уиз във всички jetcost,rumbo и прочие сайтове.

Връзка към коментар
преди 13 часа, Blushy каза:

Открих намаление само с виза или ентропей - от 54 лв. на 11 евро, което си е супер, но няма как да го платя, а с горепосочените карти е по-скъпи от сайта на Уиз.

През кой сайт се получава това намаление с Visa?

Редактирано от zhivko7
Връзка към коментар
преди 13 часа, Sju каза:

Френския rumbo (директно) ми намали с 8 евро полет на Ryan с МК Дебит. Провери дали дава отстъпка и за Уиз.

И мен ми дава такова намаление, но ми трябват 4 билета - по колко пъти минава една карта така?

Връзка към коментар
преди 27 минути , Яни каза:

И мен ми дава такова намаление, но ми трябват 4 билета - по колко пъти минава една карта така?

Не мога да потвърдя със сигурност. Реално не виждам предупредителен надпис в сайта, какъвто например излиза в edreams. Но някой с повече опит да каже. Аз купих само 1 билет.

Тъй като съм от тези, на които никъде другаде не им излизаше отстъпка за желаната дата ще кажа, че такава отстъпка като във френското rumbo открих и във венецуелската версия на jetcost->lastminute, плащане с Виза Електрон.

Редактирано от Sju
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
На 30.07.2018 г. в 12:33, Branko каза:

Сумата е изтеглена от Румбо- вижда се от он-лайн банкирането.

Връзка към коментар
преди 32 минути , antony2001 каза:

Сумата е изтеглена от Румбо- вижда се от он-лайн банкирането.

Бравофлай и Румбо са една група.Направи ли опит да симулираш покупката на билет без да го купуваш и да видиш при въвеждането на 16 цифрения номер дали не се сменя цената

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , Blushy каза:

По принцип още при въвеждането на първите 4 цифри от картата, системата разпознава какъв вид е и променя цената.

Не навсякъде е след първите 4.

А за сайта който говорим е чак след като въведеш всичките

Редактирано от Branko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Някой плащал ли е скоро през колумбийския jetcost ? Преди ставаше без проблем с виза дебит , а сега уж дава много добра цена и при плащане върти и се връща отново да платиш , но вече на петорна цена ?

Връзка към коментар

jetcost.es->edreams сваля доста добре полети на Бг Еър с Amex. Днес купих два билета с една и съща карта, за различни хора и дестинации без проблем. 

Полет Варна-София за 9 авгус: 21 евро при цена на сайта 62 лв

Полет София-Лондон за 13 август: 81 евро при цена на сайта 281 лв (но пък цена в skyscanner 105 евро)

Редактирано от water
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте

Имам един въпрос:

При покупка на билет от немския flugladen.de ми иска следното нещо: Vorname und Nachname. Въпросът ми е следният: Vorname е ясно, че е първо име. Примерно Иван. В графата Nachname само фамилията ли да се напише или и средното име. Тоест Василев Иванов ли да напиша или само Иванов? Благодаря ви 🙂

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.