Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Види ли се нещо, е късно. Има ли авторизация, ще стане на транзакция. Освен ако не откаже търговеца, но едва ли в този случай. Явно е блокирал картата още преди това...

• Харесвам 3
Връзка към коментар
16 hours ago, edbloom said:

Здравейте, за съжаление си пролича, че вече не следя активно форума и клъвнах и аз. Вчера си направих нов мейл и нов профил в opodo.co.uk, както преди време. И при плащането исках с Revolut, но ми се вдигаше цената и пишеше, че има ограничение карти от тази банка. Пробвах с друга карта пак не стана и накрая платих с Wizz на ДСК и плащането мина, билетите издадени. И днес съветская изненада - получавам мейл, че много се радват да ме видят пак при тях бла бла и след като съм ползвал 2023 един път trail са ме таксували 69 паунда. Влязох в ДСК директ и видях, че не съм таксуван още - блокирах си картата. Сега освен да ида в ДСК и преиздам нова карта, имам ли някакви други варианти? 

Ако не виждаш сумата изтеглена, може да е само оторизирана. Ще излезе до 5-6 дни. Виж си баланса, губят ли се 69п? Блокиране/преиздаване няма да реши проблема. 

• Харесвам 5
Връзка към коментар
1 hour ago, Zaro said:

И мен ме изплющяха. Работата, е че никога не съм имал прайм, само преди години съм взимал веднъж билети през оподо, но с друга поща.

Тогава оспори през банката, щом се позовават на несъществуващо предходно членство.Ще трябва да могат да го докажат.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Може би е добре първоначалната покупка да е през us версията, където членството е най-евтино 60-80$.И с TBI картата, защото я преиздават безплатно, поне първия път.

Въпреки че то няма накъде повече да хитруваме. Ако блокираш карта така и така вече няма да можеш да пазаруваш нито в edreams, нито в opodo. Явно безплатен Прайм повече няма да ни огрее, а отстъпките им не са чак толкова малки, че да не може да се избие таксата за членството при активно летене. Все пак веднъж купен Прайм важи за всички версии. Така и не разбрах някой успя ли да вземе билети за Раян?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

От всички мнения така и не успях да разбера. Има ли някой, който е получил мейл от opodo, че ще бъде таксуван 69/89 паунда и чрез блокиране, спиране на карти и т. н. ползвани в opodo, е успял да не бъде сурвакан или ако успея ще бъда първия? А за Ryan да точно заради два билета с тях с отстъпка 10 и 6 Евро на двата се вкарах в тая галимация. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 18 часа, iMari каза:

Така и не разбрах някой успя ли да вземе билети за Раян?

Да, вчера за малко Раян работеше и си взех 3 билета от английския Едриймс. Средната отстъпка беше по €10 на билет. Малко след това Раян спря да се показва отново. Въпрос на късмет е явно.

@edbloom един приятел бе таксуван едва 24 часа след получаване на този мейл, така че има голям шанс незабавното блокиране на картата да е спряло Едриймс от взимане на парите. Ако до 4-5 дни не се осчетоводи транзакция (следи си банкирането) мисля, че си ок.

• Харесвам 4
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
1 hour ago, edbloom said:

От всички мнения така и не успях да разбера. Има ли някой, който е получил мейл от opodo, че ще бъде таксуван 69/89 паунда и чрез блокиране, спиране на карти и т. н. ползвани в opodo, е успял да не бъде сурвакан или ако успея ще бъда първия? А за Ryan да точно заради два билета с тях с отстъпка 10 и 6 Евро на двата се вкарах в тая галимация. 

Изглежда ще си първия , може би всички редовни вече са сурвакани или поне настана необичайно затишие.Не е срамна болест , ама хората не си признават , някак си не е магеланско да си надигран.

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 13
Връзка към коментар

Демек като се пробвах с оподо веднъж за спорта за двайсетина евро отстъпка вече съм аут от играта? Не че ми е много важно, то съвсем малко и рядко дава при мен...

Връзка към коментар
преди 4 часа, Фил каза:

Играта е на котка и мишка - съмтаймс уин, съмтаймс люн. 

Енд съмтаймс идриймс тейкс мъни фром йор кард...

Апропо, наистина не намирам тази такса за трагична, особено за по-често пътуващи. Аз си купих големия Прайм (за мен и още 4 други пътника) преди 6 месеца, когато беше само $70, и до момента ми е спестил доста над €1000. Чудесна инвестиция се оказа, че и не се чудя с каква карта да плащам.

• Харесвам 4
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 4 часа, Георги Матеев каза:

@edbloom един приятел бе таксуван едва 24 часа след получаване на този мейл

Значи викаш са "честни измамници" дават ти 24 часа гратисен период да си покриеш бакиите, преди да ти бръкнат в джоба 🙂 Ще видим какво ще излезе накрая. Вече си преиздадох tbi безплатно, Wizz DSK за 20 лв и предстои Revolut физическа за 6 паунда май беше ,ама ще се чувствам победител все пак ако не се стигне до 69 паунда 🙂

А и се надявам да не се стигне до там, защото все пак летя за Барселона, а вече им знам и адреса на офисите на Edreams там и ще хвърчи перушина ако стъпят на криво 🙂

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Апропо, наистина не намирам тази такса за трагична, особено за по-често пътуващи. 

Е за теб е ясно - ти си извън всякакви рамки и класации 🙂 Но на мен вече ми "отпускат" по макс 1 пътуване за два дни до Барселона годишно (е айде тази ще е за трети път юхуу) и цепя всеки цент на две и пак на две. И да "спестя", 16 Евро, за да платя 69 паунда се сещаш какво е - война на метър кожа, кило кръв 🙂

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , edbloom каза:

Е за теб е ясно - ти си извън всякакви рамки и класации 🙂 Но на мен вече ми "отпускат" по макс 1 пътуване за два дни до Барселона годишно (е айде тази ще е за трети път юхуу) и цепя всеки цент на две и пак на две. И да "спестя", 16 Евро, за да платя 69 паунда се сещаш какво е - война на метър кожа, кило кръв 🙂

Олее! Яко си я закъсал! Ако можем да помогнем някак?

• Смея се 4
Връзка към коментар
На 25.10.2024 г. в 20:16, Jorro каза:

Ако си имала някога активиран безплатен траял ще те изловят и ще те таксуват. Ако си нямала нямаш проблем, но спирането е по телефона поне за английската версия.

Аз лично английската версия я канселирах през браузъра по описаните стъпки по горе и не съм звънял на телефона.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 8 минути , Дани Магелани каза:

Ако можем да помогнем някак?

Хахах, може да 🙂 Който е готов да гледа две деца на 2 и половина и 5 г за 2-3 дни да вдига ръка 🙂

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Все още edreams.com прави отстъпка около 7/8 евро на отсечки на Ryan.

Ето пример: 47,50 евро е в сайта, а тук е 41. Проверих за няколко дати и на всичките ми излиза по около 7/8/9 евро в посока, значи всичко е на късмет. Преди да купувате, пробвайте всякакви варианти.

image.png.0a6639687e21c8e5f1125099f5f39c4e.png

image.png.889afe168aff429d4519f95eb6ac2f59.png

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар

Те ще изтеглят сумата за абонамент еднократно и то само ако сте правили номера с изтриване на прайм.Ако просто сте купували с отстъпка (без да се води прайм цена и без да сте се абонирали)  няма тепърва да ви абонират насила.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Новата регистрация в Edreams може да се направи с нова, неизползвана там поща и на произволно име, което дори не е задължително да съществува. След това могат да се купуват билети на пътници с истинските имена. Плащането трябва да е с карта, която е анонимна (да минава с всякакво име без значене на чие име е издадена) и плащането при регистрацията да е с измисленото име. Такива карти са например всички виртуални на Revolut и Wise. Edreams не приема плащане от Revolut, но все още не са се сетили да забранят Wise, Monese, N24.. 

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Понеже видях, че сумата на рефералите е увеличена и почти покрива Прайм+ членството, може ли да помоля някой, който вече има активен Прайм да ми прати покана през US версията на лично, за да тествам дали безвъзмезно ще заредят 60$ в новия акаунт. 🙂

image.png.f10a0fb58727aad9278e55f93f7200ee.png

https://www.edreams.net/merch/RS/prime-refer-a-friend/?id=6iAcJU8ILYtVF1joJC+KmhOJKTvEXczglf+28MCKsuDxTTDv8+zp33k86mbQPn0gUryjoZeR6fJjAtyou0WL3BzSlfIC//jzSZpws5V9WrM=

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 4 часа, edbloom каза:

Хахах, може да 🙂 Който е готов да гледа две деца на 2 и половина и 5 г за 2-3 дни да вдига ръка 🙂

Имам за теб новина:

Само след 10 години ще ти се прииска да са на 2 и 5, а не пубери. Като започнат да те ядосват, да капризничат, да имат претенции, да не знаят какво искат, ще разбереш колко ти е било хубаво в сегашния период.

• Харесвам 4
  • Смея се 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Дани Магелани каза:

Имам за теб новина:

Само след 10 години ще ти се прииска да са на 2 и 5, а не пубери. Като започнат да те ядосват, да капризничат, да имат претенции, да не знаят какво искат, ще разбереш колко ти е било хубаво в сегашния период.

Аз ще му го кажа по-смилаемо.

Като са малки - ще те изям.

Като пораснат - що не те изядох. 😂

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Tenko84
    • Magelanko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.