Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

преди 19 часа, iMari каза:

за да тествам дали безвъзмезно ще заредят 60$

Взеха, че заредиха и може да се ползва както за самолетни билети, така и за пакети- самолет+хотел.

Screenshot_20241029-1248442.png.8cf27772296836b6ff5ac7aced0241d8.png

Мин. сума е 180$, но пак си е оферта за скъпи билети и повече хора в резервацията. Давам пример с произволно избран полет по новата линия София-Орли, търсене за трима души.

На сайта на Трансавия цената общо за 3 билета е 192 евро

image.png.a17c57654e8b936bfc61a3b5adf3e1b9.png

Цената с приложен ваучер от 60$ в аппа на edreams us 132$, което прави 44$ на човек или 23 евро отстъпка на билет. Ами не е зле, само с тази покупка почти избиваш груповото членство за една година.

Screenshot_20241029-134254.png.243bc44f762a015992dc64d868dc6759.png

Конкретния ваучер може да се прилага смо в US версията на аппа. Май всяка версия прелага отделни реферали с ваучери. В британската например са 60 пунда. За съжление получен ваучер може да се използва само в приложението, не и във десктоп версията, което значи че не стават за полети на Раян, поне докато не ги пуснат и в аппа. Не е болка за умиране има и други авиокомпании. 🙂

Оставям на фантазията ви и комбинативният ви ум да откриете какви други възможности предлагат рефералите. 😉

P.s

В момента тече промоция и на хотелите им, затова не пренебрегвайте и опцията за полет+хотел с ваучера.

• Харесвам 8
  • Браво 4
Връзка към коментар
преди 1 час, new one каза:

Дибре де, само аз ли не виждам полети на Раян в едриймс? А на уиз са на фантастични цени 😉

Например вчера имаше полет, който следя в edreams.com, ей сега го няма наистина. Уж само в апп-а ги няма...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не че е някакво велико откритие, но докато си цъках из версиите на идриймс случайно видях, че за директен полет до Амстердам от София най-ниска цена дава при търсене София - Копенхаген. КLM предлагат билет с две отсечки с прекачване на Шипхол като първата се изпълнява от БГ еър и в някои от дните излиза добра цена.

image.png.641ba572e29be8f611dde781e3b3532c.png

image.png.b0165097b01b34808082041ce76ed589.png

Иначе ако се купува от сайта на БГ еър цената е двойна.

image.png.dac80445690173561726e1950ab6d2d1.png

• Харесвам 13
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 11 часа, iMari каза:

Не че е някакво велико откритие, но докато си цъках из версиите на идриймс случайно видях, че за директен полет до Амстердам от София най-ниска цена дава при търсене София - Копенхаген. КLM предлагат билет с две отсечки с прекачване на Шипхол като първата се изпълнява от БГ еър и в някои от дните излиза добра цена.

image.png.641ba572e29be8f611dde781e3b3532c.png

image.png.b0165097b01b34808082041ce76ed589.png

Иначе ако се купува от сайта на БГ еър цената е двойна.

image.png.dac80445690173561726e1950ab6d2d1.png

Междудругото излизат добри цени и за други места предимно в Северна Европа с прекачване в Амстердам, особено в посока от София.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Мерси, @Jorro! Поразтърсих се и попаднах на този вариант. София - Брюксел, с прекачване в Амстердам...и от там с влак Евростар. Цената е супер, има много дати, никой няма да ви чака на гейта и терминала да кънти с послено повикване на вашите имена. 🙂Трансферното време е 5-6 часа, нямам идея дали ще стигне за блиц обиколка в сърцето на Амстердам, но ако на някой му се прави шантав маршрут, защо не. 🙂

image.png.1d1eee85816bde14ab5190131cd255cf.png

image.png.4290c8f93e97eeda97145dc2dc34fa33.png

image.png.df79003bd87eabc8506e3fb2cd6fda6a.png

Всички скриншоти са от сайта на KLM. Енопосочно търсене SOF-BRU.

https://www.klm.bg/search/flights/0

Единствен недостатък е, че такива комбинирани маршрути популярните платформи не ги ловят и не може да се изтиска отстъпка. Освен ако бъркам? 🙂

• Харесвам 10
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 59 минути , iMari каза:

Мерси, @Jorro! Поразтърсих се и попаднах на този вариант. София - Брюксел, с прекачване в Амстердам...и от там с влак Евростар.

Супер. Че и точно търся варианти за Амстердам.
Това от edreams ли го извади? Коя версия? И как задаваш деситнация Брюксел, че да не ти дава летищата, а този вариант с гарата? 

Връзка към коментар
преди 3 минути , Фил каза:

Супер. Че и точно търся варианти за Амстердам.

Виж и Air Serbia има с прикачване в Скопие аз на два пъти ми трябваше билет и имаше цени 65-70 евро.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 22 минути , Фил каза:

Това от edreams ли го извади? Коя версия? И как задаваш деситнация Брюксел, че да не ти дава летищата, а този вариант с гарата? 

Извинявам се, сега погледнах, че така съм го обяснила, че не става ясно къде съм търсила. 😄 Редактирах. Всички скриншоти са от сайта на KLM. Енопосочно търсене SOF-BRU и вече ти изкарва различни предложения.

Сега големия въпрос е, може ли хем да се направи по-дълъг престой в Амстердам с нощувка(поне), хем да се ползва и Евростар за същата цена.Влака трябва да се хване от летището, така че за 5-6 часа няма да е много удобно да се разкарваш напред-назад. Това са му спирките.

image.png.8d6dd8f23924d8b0bfe1facc6481ef29.png

Не е като да няма поле за шантави маршрути.

@Ivko, има и някакви странни варианти с Пегасус през Истанбул на сходни цени, включително и на връщане, но удобството с KLM, че е директен полет в сравнително човешко време. 🙂
🙂

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Блогадяря за поясненията. :smile3:

преди 35 минути , iMari каза:

Сега големия въпрос е, може ли хем да се направи по-дълъг престой в Амстердам с нощувка(поне), хем да се ползва и Евростар за същата цена.Влака трябва да се хване от летището, така че за 5-6 часа няма да е много удобно да се разкарваш напред-назад.

Мен в случая ме интересува само отсечката до Амстердам. :wink:

Връзка към коментар
преди 4 минути , Alexander каза:

За колко време издават билети от трип? Пише два дни, презастраховат ли се само или се мотаят много?

Презастраховат се. Наскоро ги ползвах, дойде след минути билетът...

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 12 минути , Alexander каза:

За колко време издават билети от трип? Пише два дни, презастраховат ли се само или се мотаят много?

По принцип са бързи, но се случва и да се забавят - едната резервация за Air Baltic се появи чак на следващия ден, малко по-малко от 24ч.

Между другото Norwegian имат хелуинска промоция, през трипа излизат много ниски цени за разни дестинации от Норвегия,основно за зимните месеци, но има и за пролетта. Ако ви интересува северното сияние може да разгледате, въпреки, че то вече и от Шумен се вижда достатъчно добре.😄

• Харесвам 7
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 31 минути , Alexander каза:

И аз имах забавяне при издаването на някои билети на Air Baltic. Едни дойдоха в рамките на минути,  друг след ден, а трети след 2 дни.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 18 часа, Alexander каза:

Зависи от авиокомапнията- на бг еър ми ги издават най-бързо, но за Саудия например чаках почти 2 дни...

преди 23 часа, iMari каза:

Мерси, @Jorro! Поразтърсих се и попаднах на този вариант. София - Брюксел, с прекачване в Амстердам...и от там с влак Евростар. Цената е супер, има много дати, никой няма да ви чака на гейта и терминала да кънти с послено повикване на вашите имена. 🙂Трансферното време е 5-6 часа, нямам идея дали ще стигне за блиц обиколка в сърцето на Амстердам, но ако на някой му се прави шантав маршрут, защо не. 🙂

image.png.1d1eee85816bde14ab5190131cd255cf.png

image.png.4290c8f93e97eeda97145dc2dc34fa33.png

image.png.df79003bd87eabc8506e3fb2cd6fda6a.png

Всички скриншоти са от сайта на KLM. Енопосочно търсене SOF-BRU.

Единствен недостатък е, че такива комбинирани маршрути популярните платформи не ги ловят и не може да се изтиска отстъпка. Освен ако бъркам? 🙂

Този вариант го бях забравил, но да с влака излизат супер предложения. Браво :))))

• Харесвам 2
Връзка към коментар

На мен ми издадоха билети за уиз, купени вчера следобед, преди малко, т.е. 20 часа. И доста тъпо, или пък не, са дали един код за жена ми и двете деца, а друг код за мен. Дали сега ще сложат жена ми с двете деца на една цяла тройка? Обикновено ни слагат 2х2

Връзка към коментар

Ако сте купили билетите заедно, трябва да е една резервация. Пак не е ясно дали ще ви сложат 2+2 или 3+1. Ако сте купили поотделно, ясно че единия няма как да се свърже с другите и ще си е отделно.

Ако много държите на конкретно разпределение, примерно 2+2, може да платите за места.

Връзка към коментар
преди 32 минути , stanimir каза:

Wizz няма как да знаят че децата са и ваши , ще ги сложат до майката.

Топ лаф 😉 така е. Купени са на една резервация, но странно са ми дали само на мен различен номер

• Смея се 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Tenko84
    • Magelanko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.