Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, Loverboy каза:

На мен нещо ми изчезнаха отстъпките с Дайнърс - нито през германската, ирландката, португалската ми намалява каквито и фа било билели - досега сваляше ИТА, BG AIR, Wizz и то с прилични суми. Гледам през приложението…

Някой с друга находка с Данйнърс? 

Превъртях всички версии в евро и португалската версия ми дава най-добра цена за бг еър през браузер на телефон, а на оустриян през браузер на компютър като прехвърля към румбо. Проблема ми обаче е, че не минава дайнърса ми....

• Харесвам 3
Публикувано:

Пробвам да взема един билет за Раян. И през Експедиа, и през Трип ми отказва плащанията. Пробвах с карти от ДСК и Уникредит.

Някой с подобни проблеми?

image.png.bfb6b5548136ae1fdfbd821308e91f3d.png

А има:

image.png.32fedac829d00c71fc92071658fb267b.png

+ промо за още 2.5$ при плащане над 15$, което си е направо аванта... 😞

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:
На 22.05.2025 г. в 16:13, Loverboy каза:

Някой с друга находка с Дайнърс? 

Португалският Jetcost в момента работи чудесно. Току-що напазарувах няколко билета (Air Serbia и Bulgaria Air) със средна отстъпка по €45 на билет. През сайта даде по-голям дискаунт, отколкото в апа.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 8 минути , Георги Матеев каза:

Португалският Jetcost в момента работи чудесно. Току-що напазарувах няколко билета (Air Serbia и Bulgaria Air) със средна отстъпка по €45 на билет. През сайта даде по-голям дискаунт, отколкото в апа.

През румбо ли ? На мен не ми минава никакво плащане трети ден вече...

Георги Матеев
Публикувано:
преди 40 минути , Jorro каза:

През румбо ли ? На мен не ми минава никакво плащане трети ден вече...

Да, през Румбо. Купих 8 билета един след друг, никакъв проблем. Със северно-кипърско IP съм в момента, явно Payz са подушили, че съм близо до тях и са ларж 🤣 Шегувам се, предполагам имаш някакво ограничение от Rumbo или Payz, иначе не виждам логика.

@Jorro плащам без 3D верификация. Изкарай си Payz и спри да се мъчиш с Flikr.

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Георги Матеев каза:

Да, през Румбо. Купих 8 билета един след друг, никакъв проблем. Със северно-кипърско IP съм в момента, явно Payz са подушили, че съм близо до тях и са ларж 🤣 Шегувам се, предполагам имаш някакво ограничение от Rumbo или Payz, иначе не виждам логика.

Аз съм с flikr , предния път като имах проблем беше през ирландския джеткост и ластминет, че не успяваше да ми изкара 3д верификацията, но успях някак си да го излъжа на апарат на колежка да ми я изкара и си мина плащането...сега обаче не стигам до нея. На теб отваря ли ти прозорец за 3д верификация? 

Публикувано:
преди 16 часа, jorocontrola каза:

Пробвам да взема един билет за Раян. И през Експедиа, и през Трип ми отказва плащанията. Пробвах с карти от ДСК и Уникредит.

Някой с подобни проблеми?

image.png.bfb6b5548136ae1fdfbd821308e91f3d.png

А има:

image.png.32fedac829d00c71fc92071658fb267b.png

+ промо за още 2.5$ при плащане над 15$, което си е направо аванта... 😞

Билети от Експедия не успях да взема. А цената излиза при тях едно към едно в долари при евро на сайта. Което си е добра допълнителна отстъпка.
Отделно имат гаранция за най-ниска цена за 2$. Ако наистина работи, няма нужда да се дебне постоянно.

Поне през Трип мина. По-малко кеш бек, по-висока цена, ама кво да се прави…

IMG_1261.jpeg.b4e3badc6d3fcdddc7878bcc33077e84.jpeg

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, iceman00 каза:

Някой да е свалял наскоро билети на Lufthansa. Търся multi-city билет и в много от сайтовете въобще не излиза.

Понякога едриймс пускат добри цени за мултисити с пряйм, другото е да пробваш в различните версии на skyscanner.net 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, iceman00 каза:

Някой да е свалял наскоро билети на Lufthansa. Търся multi-city билет и в много от сайтовете въобще не излиза.

Пробва ли в Kayak?

Публикувано:

Малко наблюдения: намалението през португалската версия на Джеткост - Румбо с Дайнърс се прилага само за полети над 50 евро. Примерно София-Истанбул на сайта на Пегасус е 56, те ми го дават за 39-37 евро. А обратния, който оригинално е 47 евро не го намалява нито стотинка през никакви сайтове. 

Ер Сърбия също ги намалява, но с по-малко - някъде към 10-12 евро, което е доста скромно. 

Цените скачат, ако сложиш повече от един човек. 

• Харесвам 10
Публикувано:

Здравейте, 

Април месец пазарувах билети от edreams.com получих мейл с потвърждение и ми изтеглиха парите. Днес се опитах да пазарувам с Т-маркет и картата ми е замръзена. Погледна банкирането тази сутрин за изтеглени 89 евро от edreams, без да ми иска потвърждение, без да имам мейл. От банката ми взеха карата и ще издадат нова, защото тази е компрометирана. Искам да попитам на някой друг случвало ли се е това? Върнали ли са ви парите и какво мога да направя за да ми ги върнат. От банката казаха, че ще успорват сумата. Не се вижда за какво са изтеглени парите. 

Публикувано:
преди 27 минути , Pretty_Polly каза:

Здравейте, 

Април месец пазарувах билети от edreams.com получих мейл с потвърждение и ми изтеглиха парите. Днес се опитах да пазарувам с Т-маркет и картата ми е замръзена. Погледна банкирането тази сутрин за изтеглени 89 евро от edreams, без да ми иска потвърждение, без да имам мейл. От банката ми взеха карата и ще издадат нова, защото тази е компрометирана. Искам да попитам на някой друг случвало ли се е това? Върнали ли са ви парите и какво мога да направя за да ми ги върнат. От банката казаха, че ще успорват сумата. Не се вижда за какво са изтеглени парите. 

Приела си  условията на членство prime при плащането на билетите, които са по-евтини заради него. Важи една година, няма оспорване, няма връщане на пари. В рамките на 15 до 30 дни в зависимост от версията на сайта може да се откаже, това не е било направено и са си взели парите. Трябва да го откажеш преди изтичане на годината, защото ще дръпнат и за следващата. Информация за това има в ОУ.

Картата не е компрометирана, банката ще си вземе излишно за теб такса преиздаване. Не пускай клейм към банката, няма да е основателен и ще ти начислят и такса заради това. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 10 минути , Pretty_Polly каза:

Здравейте, 

Освен вече писаното за членството prime, една "забележка" - пускай въпросите само в една тема, понеже иначе ще ти е трудно да следиш как се развива, а и за тези, които ти отговарят е объркващо.

Публикувано:
5 minutes ago, Doctor Who said:

Купила при си членство prime при плащането на билетите, които са по-евтини заради него. Важи една година, няма оспорване, няма връщане на пари. В рамките на 15 до30 дни в зависимост от версията на сайта може да се откаже, това не е било направено и са си взели парите. Трябва да го откажеш преди изтичане на годината, защото ще дръпнат и за следващата. Информация за това има в ОУ.

Мерси за отговора, минали са мисля 15 дено, но 30 не са. Не мога да намеря къде да махна абонамента. 

Публикувано:
преди 17 минути , Pretty_Polly каза:

Мерси за отговора, минали са мисля 15 дено, но 30 не са. Не мога да намеря къде да махна абонамента. 

Очевидно за тази версия на сайта е 15 дни, дръпнали са парите и тази година е платена. Отказването в десетия или 11 месец. Така или иначе си платила абонамента - ползвай го. Често излизат добри цени и със сигурност ще се избие, а може и да излезеш в плюс ако пътуваш често. Прочети тази тема.

Писано е много, а е по-добре да се пита там, за да остане тази само за отстъпки.

• Харесвам 1
Публикувано:
1 minute ago, Pretty_Polly said:

9 minutes ago, Doctor Who said:

Очевидно за тази версия на сайта е 15 дни, дръпнали са парите и тази година е платена. Отказването в десетия или 11 месец. Така или иначе си платила абонамента - ползвай го. Често излизат добри цени и със сигурност ще се избие, а може и да излезеш в плюс ако пътуваш често. Прочети темата подробно - писано е много.

Мерси много за бързия отговор.

Публикувано:

Един въпрос, ако може.

Стигам до тук 

image.png.7bc07c883211c70c9fb6ee22a166544f.png

Въвеждам Payz (дайнерс) и това ли е реално отстъпката (-30.69 евро)...

Как реално да правя и виждам намалението сега с новите карти на Payz.

Или примерно за Pegasus за 26.07.25

image.png.bd1f6094ac61e5ff71e7a3a9cda20c77.png

А от https://www.jetcost.pt

ми дава това 

image.png.fabb08574c4847e2dca01bab4811a61f.png

Значи, ако платя с дайнерс цената ще ми е 15 евро по-ниска, така ли да разбирам 

Публикувано:

Пише си с коя карта има намаление. Като дойде въвеждането на картата и ако картата не се разпознае като такава, просто изчезва намалението и цената се покачва. Чисто и просто като къпан…

IMG_1311.jpeg

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 7 минути , jorocontrola каза:

Пише си с коя карта има намаление. Като дойде въвеждането на картата и ако картата не се разпознае като такава, просто изчезва намалението и цената се покачва. Чисто и просто като къпан…

То и аз така си помислих ама да питам все пак! Благодаря ти 😊 

Публикувано:
преди 4 часа, Loverboy каза:

Малко наблюдения: намалението през португалската версия на Джеткост - Румбо с Дайнърс се прилага само за полети над 50 евро. Примерно София-Истанбул на сайта на Пегасус е 56, те ми го дават за 39-37 евро. А обратния, който оригинално е 47 евро не го намалява нито стотинка през никакви сайтове. 

Ер Сърбия също ги намалява, но с по-малко - някъде към 10-12 евро, което е доста скромно. 

Цените скачат, ако сложиш повече от един човек. 

Австралийската версия на edreams, дава хубави отстъпки на полети на раян дори под 20 евро билети. 

• Харесвам 7
Публикувано:

Пак ъпдейт от мен: купих 4 полета последователно на отделни резервации с една Payz карта Дайнърс - Пегасус - полетите бяха 52 евро единия - намален на 33 и 49 евро, намален на 32 евро. 

Така взех 4 билета вместо за 202 евро, за 130 евро. Билетите бяха през Jetcost.ie - Lastminute - мобилна версия - през апа не излизаха. 

• Харесвам 16
Публикувано:
преди 21 минути , Loverboy каза:

Пак ъпдейт от мен: купих 4 полета последователно на отделни резервации с една Payz карта Дайнърс - Пегасус - полетите бяха 52 евро единия - намален на 33 и 49 евро, намален на 32 евро. 

Така взех 4 билета вместо за 202 евро, за 130 евро. Билетите бяха през Jetcost.ie - Lastminute - мобилна версия - през апа не излизаха. 

Късметлия....аз пети ден не успявам да купя и един билет като пробвам през всякакви устройства, айпита, браузери, държави... и каквото се сетих....Все стигам до следната грешка при плащането

image.png.51a54310546655e641d3a7682c5729bb.png

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• a6olq
    • ttashkov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.