Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Сега купувах Амстердам - София и обратно за Нова Година през през jetcost.fr => gotogate.fr ми отпусна 43 евро отстъпка с Виза Електрон за цена 254 - 43. Тази карта мисля, че е доста популярна у нас.   

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Къде е тази отметка, че не я намерих?

Иначе и при мен намалението в budgetair.es излиза с Mastercard Debit и плащането не мина с нито една от трите карти, които пробвах.

Kayak.es -> Budgetair.es

Долу вдясно

FB8fmSU.png?1

Тук е 7,99.. 

Редактирано от xisba
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

liligo.es -> budgetair.es стабилна отстъпка БЕЗ досадната им такса + виза кредит! 

liligo.it -> budgetair.it стабилна отстъпка БЕЗ досадната им такса + мастеркард кредит! 

Редактирано от xisba
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

jetcost.de -> travelstart.de ми даде отстъпка €31 на полет с Bulgaria Air. Ако някой търси техни билети да проверява и там. Плащането беше с Visa Electron и мина без никакъв проблем, а електронния билет беше издаден след 1-2 минути.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 12
Връзка към коментар

kayak.de -> travelgenio дават прилични отстъпки с Дайнърс и Visa Credit

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

kayak.de -> travelgenio дават прилични отстъпки с Дайнърс и Visa Credit

За съжаление български Дайнърс не минава на travelgenio - тествано.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Малко странно звучи, да не би да е заради това, че заявките идват от бг IP адрес ?
Искам да кажа : тествана ли е покупка от този сайт от компютър в друга държава ?

Връзка към коментар

Малко странно звучи, да не би да е заради това, че заявките идват от бг IP адрес ?

Искам да кажа : тествана ли е покупка от този сайт от компютър в друга държава ?

Да, тествал съм от 3 различни държави, включително преди малко от Латвия. Проблемът не е в IP-то, според мен сайта просто приема само карти, издавани от местни банки. Базирам предположението си на съобщението за грешка, което ми излезна един път: "невалидна банкова институция".

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Преди няколко седмици италиaнската версия на travelgenio даваше добри отстъпки,но накрая начислява такса обслужване 20е,мисля.Стигнах до плащане и се отказах.На другия ден ми изпратиха линк с отстъпка от 10е за да довърша резервацията,но вече бях купила билети.

Връзка към коментар

Нещо, което трябва да се има предвид - при jetcost.de/opodo границата за възрастен е 11 години, а при Уиз 14. Поради това ми се наложи да се обаждам на Уиз да пишат малкия като дете, щото календарът им не позволява регистрация на дете на 12 години, ако е регистрирано като възрастен, както е станало по схемата Entropay - "синджирът се връща - козата я няма" с цена на билет 7 евро.

Връзка към коментар

През втората половина на ноември има много дати Барселона-Рим-Барселона или обратно с райън,  платени с Маесто през румбо излизат   по 15евро общо. Може някой да комбинира двата града по един или друг начин.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Случайно някой да е резервирал днес с Маестро през jetcost.fr ---> bravofly? Опитвам с 2 различни Маестрота, едната ми казва, че не е маестро, а някакъв prepaid mastercard (писал съм им мейл за това), а с другата просто не минава.

PS: Да каже, че през jetcost.fr ---> rumbo дава една цена, но като влезеш ти дава по-висока и плащането е с Mastercard Debit, а не с Maestro както сме свикнали :)

Колко е минималната цена на билет, който може да се купи от wizzair през jetcost.fr ---> bravofly. Имам впредвид за ryanair съм сигурен, че е 1 евро, но колко сте виждали най-малко за wizzair?

PS2: jetcost.fr --> rumbo и bravofly дават отстъпка на някой полети с Маестро, а на други както Мари е казала с Diners.

Редактирано от rakovm
Връзка към коментар

jetcost.com >bravofly.com

>rumbo.com дават приятни отстъпки с Дайнърс.

При мен плащането през горната схема не работи когато става дума за раянеър.

Обяснявам си го с опитите им да заработи новата версия на сайта на раянеър.

Но ако някой друг няма проблем с точно тези плащания , нека да пише, за да знам какво да правя.

Питам това : вашите  плащания от последните 2 (два) дни с Дайнърс за самолетни билети на Раянеър през jetcost.com-->bravofly.com минават ли ? 

Връзка към коментар

Извинявам се ако не трябва да се пита, но случайно някой да разполага с ViaBuy карта? Има един билет, който навсякъде е по над 20-30 евро, а с тая карта е... 1... хаха Ще му преведа повече пари, просто да ми го купи.

Връзка към коментар

Ти виждал ли си им цените? Ако има излъгали се, директно им късаме пагоните...

https://www.viabuy.com/fileadmin/user_upload/content/terms/Appendix_1_Fees_and_Contact_Details_v4.0a_ENG_CLEAN.pdf

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да обърна внимание на нещо важно, което е в сила от относително скоро (може би месец-два).

До скоро Bravofly - Rumbo - Lastminute и всичките им производни позволяваха многократно използване на една и съща карта Maestro или Diners на техните сайтове.

Явно обаче отстъпките са им дошли нанагорно и взеха лош пример от edreams. По мои наблюдения сега с една и съща карта се позволява закупуването на един, максимум два билета с отстъпка, след което въпросната карта бива блокирана за бъдещи плащания. Лошото е, че всички тези сайтове имат един собственик и съответно ползват една и съща база данни, тоест ако картата ви е ползвана примерно на Bravofly после няма да минава на Rumbo и тн.

С други думи не се изненадвайте, ако някое плащане не се получи. Проблемът въобще не е във вас или картата ви.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тая карта, бая мачка сега, честно казано аз бих се комбинирал с някой само и единствено да се купи картата и да се използва на max bet, но трябва да е някой сигурен, а както примерно аз съм отскоро и имам няколко поста едва ли ще се навие... Anyway, определено цените къртят с нея сега, особено през jetcost.es и edreams

Връзка към коментар

Тая карта, бая мачка сега, честно казано аз бих се комбинирал с някой само и единствено да се купи картата и да се използва на max bet, но трябва да е някой сигурен, а както примерно аз съм отскоро и имам няколко поста едва ли ще се навие... Anyway, определено цените къртят с нея сега, особено през jetcost.es и edreams

Прочети предният ми пост. Има огромна вероятност плащането с тази карта да мине 1, максимум 2 пъти, след което сайтовете да спрат да я приемат (edreams например със сигурност имат ограничение ползване само 1 път на 1 карта на всеки 3 месеца).

С други думи с 1-2 покупки е нереално да си избиеш разходите по изваждането на карта. Същата глупост като entropay доскоро, тя поне не беше скъпа.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ох, не съм рефрешнал, да ясно. Аз междодругото пробвах с моето маестро, с което съм взел най-малко 20 билета и вече не минава. Имам друго, но ми дава, че не  било маестро, а някакъв специален мастъркард, та чакам да ми върнат мейл.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.