Прескочи до съдържание

Здравейте! И аз съм тук!


Препоръчани мнения

Представяяне с няколко думи е доста сложно,но все пак ще опитам. Наследствена пътешественичка съм. От малка с родителите ми обикаляхме и това ми се превърна в страст, хоби, а от 18 години и.......в професия. Бивш професионален състезал съм, завърших НСА и дори не си представях късмета да превърна хобито си в начин на живот. Един конфликт на работното място и една обява,че се търси гид обърнаха живота ми. Започнах с Италия, която познавах, защото я бях обиколила с влак /мъжа ми беше железничар и ползваше безплатни билети/. Пэсле дойде авантюрата Испания, Португалия.....Изобщо слабостта ми е Средиземноморието. От 10 години работя като екскурзовод в Испания сезонно, а през зимата отдъхвам пътувайки и откривайки по-близки дестинации. Надявам се да мога да бъда полезна с информация, както и да получа такава, когато ме завее вятъра в непозната посока

  • Харесвам 21
Връзка към коментар

Добре дошла, ще гледам да те използвам за съвети при нужда:).

Испания ми е от любимите места, а на Португалия отдавна и се каня и смятам още тази пролет да я отметна.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Здрасти, добре дошла, много хубаво интервю с теб гледах. Нима животът без свински пържоли е хубав? :)

 

Георги, вземи ме за тъп и упорит, ама най-сетне направи в сайта "магеланци.ком" едно кюше за кадрите в туризЪма, че се посъбрахме поне 2 дузини.

 

Те не цапат, полезни са и често работят алтруистично. Ето, преди година и кусур влизам в Синята лагуна с фотоапарат и г-жа Аросто ме пита за какво ми е. Отговарям й, че снимам клип за "магеланци.ком", да видят братята и сестрите и отвътре как е. Мигар това не е висша форма на алтруизъм? :)

 

Ама ти си знаеш, де...

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.