Прескочи до съдържание

Здравейте


Препоръчани мнения

Здравейте и от мен!

Казвам се Константина, но за повечето си приятели и познати съм Ина.

 

Моето хоби са книгите и затова мога да се определя по-скоро като страстен виртуален пътешественик. Може да се каже, че мислено съм обиколила почти целия свят и продължавам...

 

В реалния живот нещата са по-различни. Не обичам да летя и затова повечето места, на които съм била са достижими с кола. Обаче това явно ще се промени. Имам приятели, които са запалени по пътуванията и мъж, който също трудно седи на едно място. Постоянно се говори за екскурзии и аз доста често се оказвам участничка, въвлечена понякога дори в екстремни преживявания. 

 

Затова осъзнах, че явно търпя развитие - от виртуален пътешественик, през човек който просто пътува 2-3 пъти годишно в чужбина, в момента се определям като умерен пътешественик.

 

За сайта знам от самото му създаване и се чудих след като не съм толкова запалена дали да се регистрирам. Но след като често влизам, чета, а имам и какво да пиша - вече съм.

 

И моля приятелите, които ме познават и прочетат това да не възприемат регистарацията ми като първоаприлска шега :) Датата е просто съвпадение :)))

  • Харесвам 11
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.