goldeneyeful Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 С тази снимка за аватар, няма как да няма значение мнението ти по темата... Мога да я сменя ... Връзка към коментар
Duke Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Мога да я сменя ... Аз неговата имах предвид, твоята е по темата... 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Аз неговата имах предвид, твоята е по темата... Ами добре. :D Много ме радва ... :D Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Даже вече успях да намеря сигурен човек и да се уговоря. Ето, обявявам в публичното пространство, че ако има следваща среща, ако съм пристъпила към действие ще демонстрирам красота по крайниците. :D Надявам се да е деликатно и загатващо, нежно. Който има мерак ще види и може да оцени, разбира се. Добре, и да не забравиш да си изрежеш ноктите на краката :D 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 е ще демонстрирам красота по крайниците. :D Надявам се да е деликатно и загатващо, нежно. Който има мерак ще види и може да оцени, разбира се. Ами слагай навсякъде тогава :D А за мерака - нямай грижа :D 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Ами слагай навсякъде тогава :D А за мерака - нямай грижа :D Абе, един път те пращат да се абстрахираш, после мерак да имаш - как се оправяш, не те знам! 2 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Добре, и да не забравиш да си изрежеш ноктите на краката :D Що, ти да не би да имаш и такива случки в миналото, та сега да ти изплуват неприятни асоциации на ум? :D С този твой богат опит, няма да се учудя 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Фичо и Хаяско са с приоритет вече! :D Първо на тях ще показвам ... 3 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Добре, и да не забравиш да си изрежеш ноктите на краката :D Няма, няма! :D Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Фичо и Хаяско са с приоритет вече! :D Първо на тях ще показвам ... Казана дума, хвърлен камък Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Ами слагай навсякъде тогава :D А за мерака - нямай грижа :D Е, много ще се замаете, няма да сте адекватни. Докато покажа навсякъде..... :D 1 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Мога да я сменя ... МИсля, че с тая снимка нямаш нужда от татуировка където и да било по тялото, за да възбудиш ... интерес... Иначе по темата - някой спомена, че все пак татуировките могат да се махат. Но това за всички татуировки ли важи или само за малките? Не остават ли белези после? 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Казана дума, хвърлен камък :D Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Що, ти да не би да имаш и такива случки в миналото, та сега да ти изплуват неприятни асоциации на ум? :D С този твой богат опит, няма да се учудя Точно за нокти не, ама никога не е късно :D Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 МИсля, че с тая снимка нямаш нужда от татуировка където и да било по тялото, за да възбудиш ... интерес... Иначе по темата - някой спомена, че все пак татуировките могат да се махат. Но това за всички татуировки ли важи или само за малките? Не остават ли белези после? В допълнение към въпроса и аз да попитам: колко време след правенето на нов татус кожата е червена, и кога изобщо може да покажеш с гордост татуса си? Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 (редактирано) МИсля, че с тая снимка нямаш нужда от татуировка където и да било по тялото, за да възбудиш ... интерес... Иначе по темата - някой спомена, че все пак татуировките могат да се махат. Но това за всички татуировки ли важи или само за малките? Не остават ли белези после? Ааа, благодаря, благодаря! :D Имам много снимки от този тип - портретни и ясни. Да, аз споменах, мисля, че и Красен Денев също спомена. Махат се с лазер, но шанса напълно да се отстрани е малък. С две думи - може да остане белег. Редактирано 17 май, 2013 от goldeneyeful Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 В допълнение към въпроса и аз да попитам: колко време след правенето на нов татус кожата е червена, и кога изобщо може да покажеш с гордост татуса си? Току-що попитах същото, отговора беше две седмици. 1 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Току-що попитах същото, отговора беше две седмици. Кого си попитала, бъдещия художник ли Връзка към коментар
tonik Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 (редактирано) Ааа, благодаря, благодаря! :D Недей благодари на мене, а на Господ! :D Еххх, с тия белези след отстраняване е гадно щото стават ей такива неща като на тая снимка... Редактирано 17 май, 2013 от tonik 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 кога изобщо може да покажеш с гордост татуса си? Това вече зависи не само от възстановяването, ами и от татуса. Щото ако е затворнически или казармен дизайн....едва ли има такъв момент. Преди бая време в казармата, след вечер на запой, решихме да се татуираме. Аз бях втори и междувременно поизтрезнях и се отказах, ама първият горчиво съжаляваше на другата сутрин. Стрелата в сърцето влизаше от едно място, излизаше от друго... 2 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Това вече зависи не само от възстановяването, ами и от татуса. Щото ако е затворнически или казармен дизайн....едва ли има такъв момент. Преди бая време в казармата, след вечер на запой, решихме да се татуираме. Аз бях втори и междувременно поизтрезнях и се отказах, ама първият горчиво съжаляваше на другата сутрин. Стрелата в сърцето влизаше от едно място, излизаше от друго... Добре, че поне не е пишело нещо от рода на Ivan forever :D Говорим за хубави неголеми татуси, направени от професионалист в стерилна обстановка Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Кого си попитала, бъдещия художник ли Да, точно него. 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Колко съм се хилил на тая снимка като я видях за първи път. :D Бях я забравил, добре че я постна тук да знам къде да я гледам като се сетя. По тоя повод има един виц от времената на хората с дебели вратове. Влиза един такъв при татуист, съблича се гол до кръста, и казва: :"Искам ТАНК, ама на целия гръб!" Запретва ръкави арт-художника, и след 15 минути казва: "Готов си батка, 50 лева" Нащо момче като чуло, много се учудило, и попитал смаян: "Е как бе пич, много бързо свърши? Татуиста се усмихнал, и казал небрежно: "Е кво толкова, само четири букви са това, все пак" 4 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 18 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 18 май, 2013 Точно за това ми хареса темата - има много неща за татусите, които не знам и сега е момента да си задавам въпросите По-горе каза, че много рядко може да се получи алергия към боите, а има ли начин да се провери дали ще направиш такава преди да започнеш с манипулацията? Или е като с лекарствата - проба и грешка? Правилно разсъждаваш.Няма начин да разбереш дали си алергична,ако не опиташ.Затова смело напред Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 18 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 18 май, 2013 МИсля, че с тая снимка нямаш нужда от татуировка където и да било по тялото, за да възбудиш ... интерес... Иначе по темата - някой спомена, че все пак татуировките могат да се махат. Но това за всички татуировки ли важи или само за малките? Не остават ли белези после? Махат се със сигурност.Татуировката остава ама без цвят.Стои като белег.Искам само да отбележа,че махането на татус боли повече,и то доста повече от когато ти го правят Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега