Прескочи до съдържание

Bulgaria Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

На 5.12.2023 г. в 7:12, dafigg каза:

BG Air са скъпчий и то неземни, но за догодина гледаме как да се приберем от един фестивал и горе долу са ни най-удобен вариянт. 
Някой взимал ли е билет за тях през прекупвач, понеже примерно през jetcost цената е над 50% под тяхната на сайта? Ще мога ли да се чекирам нормално или може да има някакви проблеми?

взимал съм през Оподо, то даже директно от авиокомпнията не можах да взема, че не ми минаваше картата на сайта (не е българска)

нямаше проблеми, но и нищо не съм управлявал онлайн, чекин на гишето

Понякога цената в Оподо включваше багаж, понякога не. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 21 часа, neuromancer каза:

взимал съм през Оподо, то даже директно от авиокомпнията не можах да взема, че не ми минаваше картата на сайта (не е българска)

нямаше проблеми, но и нищо не съм управлявал онлайн, чекин на гишето

Понякога цената в Оподо включваше багаж, понякога не. 

И аз купих през Оподо австрийската версия по-рано т.г., когато беше "далаверата" със софтуерния бъг. Купих двупосочни билети за Лондон на цена 100 евро с чекиран багаж, предпочитах да летя с Бритиш, но тяхната цена беше нормалната, само на БГ Еър цената беше засегната от грешката 😀. Известно време резервацията ми не беше активна в системата на БГ Еър, но после се появи и не съм имала проблеми поради факта, че е купена от посредник. @dafigg , ще се чекирате нормално. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 7 месеца по-късно ...

Нова лятна промоция на "България Еър" под надслов "Полет към дома" 

Имат някаква лятна промоция на цени от 79 евро

Нова лятна промоция на "България Еър" под надслов "Полет към дома"

В периода от 1 до 20 август „България Еър“ предлага много добри условия за своите клиенти в новата си сезонна кампания с промоция на билети в икономична класа за директни полети от редица европейски градове до София. Промоционалните цени важат за еднопосочни директни пътувания от 16 европейски дестинации, извършени до столичното летище в периода от 10 август до 30 септември 2024 г. Барселона, Малага, Милано, Брюксел, Франкфурт и Цюрих са сред градовете, включени в предложението. Пълните условия и всички дестинации може да видите на сайта www.air.bg. Еднопосочните билети в кампанията „Полет към дома“ започват от 79 EUR, а срокът на продажба на билети е само до 20 август, така че побързайте да резервирате своите места на специална цена. В тарифата на билетите в икономична класа се включва безплатен check-in, 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, кетъринг на борда с топли студени напитки, вода, сандвич и шоколадче на „България Еър“.

За повече инфо тук.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
  • 3 месеца по-късно ...

"България Еър" с есенна промо кампания на билетите си до 11 европейски града

"България Еър" с есенна промо кампания на билетите си до 11 европейски града

В началото на ноември националният превозвач "България Еър" стартира нова есенна кампания с намаления на самолетните си билети до 11 европейски дестинации. Кампанията започва на 1 ноември и ще продължи до 24 ноември включително, а отстъпките са валидни за полети, реализирани до края на зимния сезон (30 март 2025 г.). Вълнуваща разходка до Лувъра, вкусна италианска паста с вино, богати коледни базари, кулинарни изкушения, великолепни архитектурни шедьоври, тайнствени замъци, исторически места от филмите, пътешествие с лодка по амстердамските канали, семейни забавления и още много други открития очакват пътниците само с един полет на националния превозвач. Промоцията на авиокомпанията „Лети повече, плати по-малко“ се отнася за всички директни полети от България до Европа, както и при закупуване на двупосочни билети до Лондон, Амстердам, Париж, Брюксел, Мадрид, Франкфурт, Берлин, Цюрих, Прага, Рим и Атина. Тръгването от София е на цени от 75 евро за еднопосочен билет в икономична класа, а пасажерите имат избор да летят и от Варна с трансфер през столицата до 11 забележителни града в Стария континент. 

За повече инфо тук.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Иван Попов каза:

Тръгването от София е на цени от 75 евро за еднопосочен билет в икономична класа,

Да бе, снощи гледах полетите им до Амстердам. 

Еднопосочен за декември (началото) под 300 лв няма. 

(и двупосочен няма де, да не си помислите, че не съм проверила 🙂 )

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Погледнах цените до Прага (че май само до там не летят други авиокомпании от София), някакви космически цени.. И пак стария бъг: Избираш си дата на отиване, кликваш на цената, продължаваш напред и вече като дойдеш на цената за връщане... ако не ти харесва, кликваш на следващия ден например, че там е по-ниска цена. Но системата отново те връща към полета на отиване 😄  На връщане имаш горе цена 245 лв, за да кликнеш на деня, но отдолу се отварят опции от 315 лв нагоре.  Сайтът им е уникум.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.