NicoleV Публикувано: 4 април, 2015 Сподели Публикувано: 4 април, 2015 Здравейте,Казвам се Емилия. 10 години работех като стюардеса, 4 в гражданската авиация и 6 в бизнес авиацията, благодарение на което пообиколих света. От 2 години напуснах работа, за да се посветя на дъщеричката ми, която в момента е на 3 години и сега ми се иска лека -полека да посетя всички страхотни места, на който бях с колеги в командировка, със семейството ми. Иска ми се всичко, което съм преживяла, от гмуркане с акули, през яздене на слон до ядене на екзотични и странни храни, да споделя с малкото ми момиченце. Попаднах на този сайт, случайно, търсейки информация за виза за Китай ( то много сложно било, май първата ни азиатска почивка ще е в Тайланд ). Определено ще ми е от полза, всичко написано тук, тъй като, макар и обиколила света, съм абсолютен новак в пътешествията, досега винаги други са ми правили резервациите, визите и т.н., а и миналата година, когато за пръв път пътувах като пътник, се убедих, че и летищата са доста объркващи, когато не минаваш през служебните входове :-) Планирам догодина една екскурзия до Азия, искаше ми се Китай, тъй като там не съм била, но май ще започнем от Тайланд. Плана ми е всяка година да посещаваме различно екзотично място, но заради размириците из Африка, ще започна от Азия, надявайки се скоро да се пооправи положението в Близкия Изток и Африка да не е толкова опасна. Не съм страхливка, била съм на доста опасни места, но детето си не бих завела там :-) 28 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 4 април, 2015 Сподели Публикувано: 4 април, 2015 Добре дошла, ще имаш много да ни разказваш май 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 април, 2015 Сподели Публикувано: 4 април, 2015 Прочетох набързо "ядене на слон" и за малко се шашнах Добре дошла, ще е добре да поразкажеш някакви любопитни истории от практиката, други свързани с интересни посетени места, ако искаш си пусни отделна тема някъде, където намериш за добре, ще я наместим после 1 Връзка към коментар
NicoleV Публикувано: 4 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2015 не бих яла слон - жал ми е яла съм различни змии, крокодил и всякакви буболечки, но след като ядох костенурка, която се оказа че предната вечер галех и и се радвах в терариума на ресторанта - не бих хапнала повече ! ...... но и вегетарианец няма как да стана .... Не съм много добър писател за собствена тема, но с радост ще се включвам в други теми, където имам какво да кажа. 4 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 4 април, 2015 Сподели Публикувано: 4 април, 2015 Аз и агнета при дядо ми на село съм галел , ама агнешко е любимото ми месо Привет и от мен - харесвам жени с рожденни дати 08.Март , 14-ти Февруари , 31-ви Декември ... 4 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 4 април, 2015 Сподели Публикувано: 4 април, 2015 Аз и агнета при дядо ми на село съм галел , ама агнешко е любимото ми месо Привет и от мен - харесвам жени с рожденни дати 08.Март , 14-ти Февруари , 31-ви Декември ... Абе и друг път сме забелязвали, че харесваш жени, па макар и не с точно тези рождени дати Добре дошла Еми 6 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 8 април, 2015 Сподели Публикувано: 8 април, 2015 (редактирано) Поста ще го представя като цитат, затова го трия от тук. Здравейте,Казвам се Емилия. 10 години работех като стюардеса, 4 в гражданската авиация и 6 в бизнес авиацията, благодарение на което пообиколих света. Забелязах аз, че някои от снимките ти са правени в бизнес джетове (по картата с местонахождението и маршрута на самолета става ясно). С удоволствие ти разгледах снимките от парка Накуру в любимата ми Кения. Стори ми се, че и по на север сте ходили (видях Reticulated giraffe на 2 снимки). Язък за погубените снимки в Зимбабве... Ще следя с интерес публикации за изминали и предстоящи пътешествия. Редактирано 8 април, 2015 от FlyTraveler 1 Връзка към коментар
NicoleV Публикувано: 8 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 8 април, 2015 Благодаря от изминали, за съжаление само един албум от Берлин с детето не съм качила - всичко останало изчезна с фотоапарата ми. На него бяха стотици снимки от много държави, обикаляни с месеци, просто толкова рядко се прибирах в къщи, че обикновено имах време само да си сменя багажа и пак да тръгна, дори и не ми хрумна да архивирам, защото не очаквах да имам проблем с камерата. Но човек се учи от грешките си - вече архивирам на 3 места От бъдещи, обаче, живот и здраве предстои : амбицирала съм се да покажа света на дъщеря си, преди да е тръгнала на училище и благодарение на ценните съвети от тук ( относно финансите ), се надявам да стане. Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 8 април, 2015 Сподели Публикувано: 8 април, 2015 Здравей, имам една приятелка стюардеса, която постоянно поства снимки от различни екзотични кътчета. Страхотна професия - не само че обикаляш по света, ами и пари получаваш. Още вчера разгледах снимките ти от Банкок - много са хубави. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега