JennyB Публикувано: 8 март, 2015 Сподели Публикувано: 8 март, 2015 Здравейте и от мен! Аз отдавна ви чета Като ми се отвори малко свободно време, и тръгвам да пътешествам... из форума Напоследък по-трудно пътувам, че нещо много деца ми се появиха... та, по-скоро финансите ограничават. Но ето, че сега някои деца порастват, уреждам ги някъде из чужбина, и мисля отново да настъпят хубави пътешествени времена и за мен! И аз съм човек!Обичам самоорганизираните и спонтанните пътешествия. Обичам страните със странни езици - там винаги е по-екстремно за пътешественика. Веднъж бяхме малка групичка хора, обхванали огромно количество езици, в Унгария - английски, италиански, немски, руски, китайски, че чак и суахили - и пак не можехме да се разберем с местните Ей такива спомени остават за цял живот! Да, обожавам по-близки контакти с местното население - това ме изпълва задълго след това...Сега сме набелязали една отдавна мечтана цел - Албания. Като начало, за кратка почивка в началото на юни по най-южните плажове. Затова се регистрирах тук, за да попитам по-опитните за възможен транспорт от Гърция (района на Игуменица или о. Корфу) към Албания. Малко по-нататък ще обиколим и прекрасната северна част с планински и селски препятствия.Ще се радвам, който има информация, да сподели, може и в лично съобщение. Но по-полезно за следващи любопитковци би било публично. Желая ви много щастливи, изпълващи пътешествия! 9 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 март, 2015 Сподели Публикувано: 8 март, 2015 Добре дошла, албанската агитка да не се скатава ми да отговаря Връзка към коментар
cck Публикувано: 8 март, 2015 Сподели Публикувано: 8 март, 2015 Здравей и добре дошла. Мен Албания ме изненада приятно. Пътувахме с автомобил преди две години (ето пътеписа), но от север на юг. От Игуменица най-пряко е през Sagiada/Konispol, макар пътя в гръцката част да не е много хубав има КПП и се минава бързо. Саранде ми се видя много посещавано от гърци, интересно и за плаж е ОК. Ако имате време и желание - Butrint Дано и Поли да се включи, тя има също пресни впечатления. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега