Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте! Казвам се Илияна и съм от София.

За себе си мога да кажа, че съм от новоизлюпените пътешественици :P

Бях на 12 , когато с родителите ми посетихме няколко държави в Европа и останах адски впечатлена. Първите ми спомени извън България, които до ден днешен си спомням в детайли.

Едва миналата година (2014) се престраших да отида на по-далечна екскурзия до Сингапур и Куала Лумпур, организирана от агенция. За пореден път се убедих, че пътуването е едно неописуемо преживяване. Всички трепети по бурна подготовка преди заминаването, самото пътуване, да не изпусна и емоциите след завръщането, които продължават месеци след това.....Това трябва е някаква магия!

Сега ми предстои да посетя Дубай. С гордост мога да заявя, че организацията този път си я направих сама. Дано всичко мине наред, че ми е за първи път и не зная какви изненади мога да очаквам. Заминавам средата на Април и с радост ще споделя личните си впечатления от тази супер бързо развиваща се дестинация. 

P.S. Искам да използвам поводът и да поздравя Георги за прекрасния и добре поддържан форум, както и всички допринасящи за развиването му с безценна информация. Човек направо се пренася в друг свят четейки пътеписите и гледайки снимките. Браво! Страхотна работа, продължавайте все така! :good::thankyou:

Поздрави, Илияна

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Да не забравиш да допринесеш с впечатления след Дубай, и неизменно да споделиш колко лесно е станало всичко около организацията, и ако си имала някакви притеснения са били излишни. Малко ти набутвам думи в устата, но съм сигурен, че ще е така :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Непременно ще разкажа след като се върна! Не ми допада стилът "минавам , взимам каквото ми трябва и си заминавам" , така че макар и с една малка частица , но се надявам да бъда от полза на заминаващите след мен.

За краткият си престой тук вече съм зарибена достатъчно :biggrin: 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.