Прескочи до съдържание

Хигиена в самолетите

Препоръчани мнения

Публикувано:

Този материал е на полски. Но това няма значение. Просто гледайте снимките  :bad:

http://www.fly4free.pl/ci-pasazerowie-samolotow-to-prawdziwy-horror-oto-najgorsze-typy-na-pokladzie/?utm_source=newsletter&utm_campaign=imm&key=Hrzgkc800RuAXAPw&postid=130384

Снимка 9 е моят, ъъъъъ... фаворит  :bad:  :bad:  :bad:  А за снимка 10 дори не искам да си мисля  :bad:

Като ги разгледах тези снимки се замислих - какви ли не простотии са виждали екипажите на самолетите. Направо ми стана жал. А отстрани работата на стюардесата изглежда хубаво - фърка си насам - натам по целия свят, носи чайчета, джинчета.

А всъщност, погледнато от другата страна, хич не е за завиждане, от тези снимки става ясно, какви сме прасета ние, пътниците. :blush: :blush: :blush:

• Харесвам 4
Публикувано:

Възможно ли е да ти е духало от духалката на някой съседен ред? А и аз си мисля, че нямат кой знае какви филтри (или поне не ги почистват/сменят редовно), още повече, че около вентилационните отвори (над прозорците) обикновено има събран прахоляк и се вижда. Май Холивуд го беше снимал, и аз имам снимки някъде.

Духалките изобщо не работеха като хората, поради някаква причина и в салона беше ужасно горещо. Тази над мен примерно, беше отворена на 100 % още когато се качих, но почти никакъв въздух не излизаше от нея, което ме накара да се замисля за въздушната система на самолетите на FB.

• Харесвам 1
Публикувано:

фб не сменя въздушните филтри, намиращи се в  салона. Пълно е с вируси и микроби, но все пак е криза.

В понеделник ще мога да дам по-точен отговор (дано да имам време да се логна), но съм на 99.99999%, че филтрите се сменят. И това не зависи от тях. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.