GeorgiD Публикувано: 9 април, 2015 Сподели Публикувано: 9 април, 2015 Хубав сайт и форум, поздрави на всички! Аз съм Георги и онзи ден една приятелка-пътешественичка ми каза за този сайт. Често пътувам, според всички познати прекалявам, но то ти идва отвътре и човек не трябва да се лишава от това велико удоволствие. Всичко организирам аз, с много четене и предварителна подготовка. Пътуваме 2 или 4 души, така е най-добре. Преди 8-10 години съм организирал и водил автобусни екскурзии до съседните страни, само и само да посетя места, на които не бях ходил. Имам си разработени идейни маршрути за няколко дестинации, които отлежават и лека-полека се изпълняват...междувременно изскачат и нови. Амбицията ми е да посетя още 50-тина държави, пък после ще го давам по-яваш.Наздраве засега и на тези, които са на път - безпроблемна програма! 28 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 10 април, 2015 Сподели Публикувано: 10 април, 2015 (редактирано) Добре дошъл! Аз самият съм сравнително нов потребител, но съм очарован от форума и хората, които са тук! Редактирано 10 април, 2015 от П.Кръстев 4 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 10 април, 2015 Сподели Публикувано: 10 април, 2015 Амбицията ми е да посетя още 50-тина държави Имаш предвид "останалите 50-тина държави" предполагам. Добре дошъл! 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 април, 2015 Сподели Публикувано: 10 април, 2015 Ееееех, като реч Алоха, как се размечтаааааах! Така искам да ида на Хаваите, ама с тия пусти визиии Това си ми е мечта от преди сто години. Добре дошъл! 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 10 април, 2015 Сподели Публикувано: 10 април, 2015 Венсеремос! Да, виждам в профила ти, че има какво още да се желае. 4 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 10 април, 2015 Сподели Публикувано: 10 април, 2015 Прекалил си наистина )) Добре дошъл! 3 Връзка към коментар
GeorgiD Публикувано: 10 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 10 април, 2015 Имаш предвид "останалите 50-тина държави" предполагам. Добре дошъл! Хахахахаа...де да беше така! Ееееех, като реч Алоха, как се размечтаааааах! Така искам да ида на Хаваите, ама с тия пусти визиии Това си ми е мечта от преди сто години. Добре дошъл! Ще ти хареса! Аз бях на Мауи и на Оаху, много е красиво! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 април, 2015 Сподели Публикувано: 10 април, 2015 Хахахахаа...де да беше така! Ще ти хареса! Аз бях на Мауи и на Оаху, много е красиво! Аз знам, че ще ми хареса, ама нали трябва американска виза, това е проблемът. Веднъж вече имам отказ и втори път няма да опитвам. Като махнат визите, тогава. 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 12 април, 2015 Сподели Публикувано: 12 април, 2015 Добре дошъл! Като се рзговорихме за Хавай едни спомени нахлуха...но ние Мауи го пропуснахме за сметка на Кауай и Биг айлънд, един ден се надявам да повторим и тогава вече ще е Мауи. 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 12 април, 2015 Сподели Публикувано: 12 април, 2015 Хубав сайт и форум, поздрави на всички! Аз съм Георги и онзи ден една приятелка-пътешественичка ми каза за този сайт. Често пътувам, според всички познати прекалявам, но то ти идва отвътре и човек не трябва да се лишава от това велико удоволствие. Всичко организирам аз, с много четене и предварителна подготовка. Пътуваме 2 или 4 души, така е най-добре. Преди 8-10 години съм организирал и водил автобусни екскурзии до съседните страни, само и само да посетя места, на които не бях ходил. Имам си разработени идейни маршрути за няколко дестинации, които отлежават и лека-полека се изпълняват...междувременно изскачат и нови. Амбицията ми е да посетя още 50-тина държави, пък после ще го давам по-яваш. Наздраве засега и на тези, които са на път - безпроблемна програма! Хей, приятелю, ти ме разби.... Добре дошъл.. И защо да не отидем някъде заедно..... На мен ми остават стотина,на теб петдесетина....все ще я докараме донякъде - две в едно. 3 Връзка към коментар
GeorgiD Публикувано: 13 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 13 април, 2015 Хей, приятелю, ти ме разби.... Добре дошъл.. И защо да не отидем някъде заедно..... На мен ми остават стотина,на теб петдесетина....все ще я докараме донякъде - две в едно. Чак да съм разбил... Добре заварил.. Защо да не отидем някъде заедно, наистина.... А в момента точно твоето инфо за Иран ще ползвам, май-май Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 април, 2015 Сподели Публикувано: 19 април, 2015 То за такива като теб да направим още едно падащо меню - "Непосетени държави" Добре дошъл. 1 Връзка към коментар
мая Публикувано: 22 април, 2015 Сподели Публикувано: 22 април, 2015 Преди да се присъединя към този форум и аз си мислих че съм пътувала но сега вече с твоите държави съм в тотална депресия Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега