Прескочи до съдържание

Бразилия през май

temporary

Препоръчани мнения

С известно закъснение, да се включа и аз:

Ще пътувам за Бразилия в края на май, така че ако има някой, който ще е в периода 21-30май в Рио, Игуасу и тн. нека да даде знак. 

Програмата ми е заимствана в доста голяма степен от писанията тук на хората. 

След като изчетох една огромна част от нещата, които са изписани тук из форума за Рио, за Бразилия като цяло, мога само и едиствено да благодаря на всички онези, които са отделили време да опишат всички неща за тази държава. 

Огромна благодарност за инфото, което намерих тук, за пътеписите, снимките и всичко останало, свързано с темата!

Thank you all! :)

ние сме там 17май - 25май.

17-20 водопадите

20-24 Рио

24-25 Сао Паоло

Връзка към коментар

ние сме там 17-25май

Прочетох в другата тема програмата ви. За съжаление ще се разминем :(

Ние на 16 ти май се прибираме от водопадите и до прибирането за Европа ще бъдем в Рио де Жанейро.

Връзка към коментар

Кой кога е в крайна сметка в Бразилия?

Аз ще бъда там от 8-19 май. Ако с някой се засичаме - може да пием по една кайпириня :)

ние сме там 8-17 май - натам сигурно ще пътуваме заедно :)

в Рио сме само първите два дни - за 2-и път ни е и ще ловин по крайбрежието към Илха Гранде и Парати.

Понеже някой питаше за рент-а-кар . Миналия път взимахме - ходихме напред назад из Рио , до Нитерой , до Петрополис - като излезеш от Рио е ОК . В Рио няма смисъл освен може би до по далечни дестинации с осигурен паркинг - Ботаническата градина . Нитерой и т.н.

Връзка към коментар

Да със сигурност ще пътуваме заедно :)
А иначе крайбрежието към Парати, после Убатуба и Сао Себастиао аз смятам да го хващаме веднага след като кацнем. За това и питах за рент-а-кар и още го мисля дали да наемем кола или да пътуваме с автобуси.

Редактирано от temporary
Връзка към коментар

С кола определено си е по-удобно, отколкото да се съобразявате с автобуси. Те не са и никак евтини, за по-дълги разстояния. А с кола можете да пообиколите някои по-закътани плажчета.

На Иля Гранде обаче не се ходи с кола, трябва да се остави преди ферибота, има едни големи паркинги. В самия исторически център на Парати също не пускат коли.

Внимавайте при влизане/излизане от Рио в час пик трафика може да е огромен, не рискувайте да летите веднага.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.