Прескочи до съдържание

Промени и отказани полети на Cebu Pacific


Препоръчани мнения

преди 3 часа, Ивайла каза:

Купила съм 4 билета с моя email,  отделни билети, купени на различни дати. Вчера получих мейл за моя билет, че е сменен втория полет (Сингапур - Бохол , с междинно кацане в Манила), има си опции за канселиране и пребукване , всичко нормално. Обаче за останалите три билета не съм получила мейл, вече 24 часа минаха, в сайта резервацията им стои потвърдена с новия полет, който не ни устройва. Писах на съпорта, който е отчайващ и въобще не мисля, че ще ми отговорят. Да се притеснявам ли или все пак има надежда да ми пратят мейл за пребукване/канселиране? И изобщо какво друго мога да направя? Има един сутрешен полет, за който половина се пребукнахме, не ми се иска половината група да остава с вечерния полет и да се загубим деня във висене по летището...

И ние получихме вчера за полета Манила - Бохол. Нас не ни засяга толкова, освен че ще трябва да останем допълнително 9 часа из Манила.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Здравко Ангел каза:

И ние получихме вчера за полета Манила - Бохол. Нас не ни засяга толкова, освен че ще трябва да останем допълнително 9 часа из Манила.

E  да де...9 часа в Манила вместо на плажа...:) И то половината от нас...

Връзка към коментар
  • 4 месеца по-късно ...

Cebu pacific спират полетите до Хонконг и Макао до края на февруари (освен вече спрените до останалия Китай до края на март). Въвеждат и правило, на полети до Филипините няма да бъдат допускани за чекиране хора, които са били в Китай в рамките на 14 дни преди това.

Връзка към коментар
  • 3 години по-късно ...

Здравейте! В случай на промяна на часовете на полет от страна на Cebu и те дават опция за безплатна промяна на дати или получаване на парите обратно - ако се избере втората опция, до колко дни парите ще бъдат обратно в картата? Благодаря предварително!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.