Oshko Публикувано: 25 март, 2024 Публикувано: 25 март, 2024 Ние май ще пътуваме заедно. има voa - https://www.evisa.gov.et/information/touristOnArrivalVisa
milenita Публикувано: 25 март, 2024 Публикувано: 25 март, 2024 преди 13 часа, Oshko каза: Ние май ще пътуваме заедно. има voa - https://www.evisa.gov.et/information/touristOnArrivalVisa Ха 🙂 кога пътуваш ти? Електронна ли мислиш да вадиш или VOA?
Oshko Публикувано: 25 март, 2024 Публикувано: 25 март, 2024 преди 1 час, milenita каза: Ха 🙂 кога пътуваш ти? Електронна ли мислиш да вадиш или VOA? Събота през Истанбул. Отказах се от eVisa защото четох доста оплаквания в Tripadvisor че им е останала апликацията на pending по една седмица и се притесняваха хората. Аз ще заложа на Voa на място, най-многото да отвися 2 часа на опашка, ама каквото сабя покаже… 1 1
milenita Публикувано: 26 март, 2024 Публикувано: 26 март, 2024 преди 11 часа, Oshko каза: Събота през Истанбул. Отказах се от eVisa защото четох доста оплаквания в Tripadvisor че им е останала апликацията на pending по една седмица и се притесняваха хората. Аз ще заложа на Voa на място, най-многото да отвися 2 часа на опашка, ама каквото сабя покаже… Аз вчера кандидатствах за VOA, пише, че става до 3 дена. 1
Oshko Публикувано: 31 март, 2024 Публикувано: 31 март, 2024 Вчера на летището взех visa on arrival, минахме за 10мин., но имахме късмет с опашката. 3 1
Svetulche Публикувано: 18 септември, 2024 Публикувано: 18 септември, 2024 На 26.03.2024 г. в 11:02, milenita каза: Аз вчера кандидатствах за VOA, пише, че става до 3 дена. @milenita ти всъщност за е-Visa ли кандидатства и успя ли да я вземеш без проблеми? Някой друг да има скорошен опит с е-Visa? Дали правилно разбирам, че валидността на визата започва да тече от датата, на която възнамерявам да вляза в Етиопия? Т.е. мога да кандидатствам сега, а да вляза в страната през декември, например?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега