Elena Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 хахаха решено значи! Кофти Тони, май нямаш думата :D Връзка към коментар
wilks Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 Ако чакаме двупосочни за 50 лева, може и до Пловдив да не стигнем. Не че е нямало до скоро такива билети за много места в Европа, но цените при новите разписания са доста далеч от тази скромна цифра. Говоря от София. Трябва да си определим един горен лимит, удовлетворяващ възможностите на всички желаещи да се включат, и тогава да се действа. 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 М! Прага пък не става на такава цена. Не вървят нашите нискобюджетни. Мислех я като имаше супер евтините билети до Бергамо София-Бергамо Бергамо- Прага и излизаха по едно време 4-те полета за около 110 лева, ама сега няма. Нещо отидохме извън темата... 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 Сега дори се чудя на един дву до Осло за 84 лева и не мога се реша. :D Де ги тия билети? Връзка към коментар
vlady Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 Аз съм за Прага, но през есента. 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 Де ги тия билети? Въртят се подобни цени на уиз през октомври от Белград. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 Въртят се подобни цени на уиз през октомври от Белград. Ясно, мерси Връзка към коментар
wilks Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 Въртят се подобни цени на уиз през октомври от Белград. Това е цена с членство в Discount club, нали? Те цените са хубави, ама като кацнеш на Торп, до Осло в едната посока трябва да дадеш колкото за целия двупосочен. Отделно придвижването от София до Блеград още толкова, плюс връщането... Както писах, такива цени от 50 лева вече няма както и да ги комбинираш от София... за съжаление. Връзка към коментар
Nikotin Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 Аз не разбрах защо да е пропаднала Сърбията? Сега ще видим Polina как ще се справи със предстоящата среща и ако всичко е наред я назначаваме за класна Георги и слага съответния ранг и всички безропотно се подчиняваме на следващата и покана която ще е за сръбско 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 Аз не разбрах защо да е пропаднала Сърбията? Сега ще видим Polina как ще се справи със предстоящата среща и ако всичко е наред я назначаваме за класна Георги и слага съответния ранг и всички безропотно се подчиняваме на следващата и покана която ще е за сръбско После да не си навлечеш нечий чужд гняв и да се чудиш как да се оправяш в ситуацията с това ти предложение (да не посочвам поименно ), а аз ще трябва да се пазя от саботьори, че света е шарен Сърбия си беше чудесна идея.., но имайки предвид, че има хора , които са от провинцията може би е редно да си направим някой уикенд някъде из БГ с всички, коит могат да дойдат...и така. Без да натрапвам мнения..просто трябва да сме солидарни с всички, нали? Връзка към коментар
Nikotin Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 Ако тръгнеш по тоя път да се пробваш да угаждаш на всички ти отнемам номинацията Винаги на някой ще му е неудобно или далеч. Важното е да няма умишлено пренебрегнати и отсвирени. Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 . Важното е да няма умишлено пренебрегнати и отсвирени. Именно.. ще видим Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега