Тони Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 (редактирано) Тъй...след големия успех на онази другата тема /сигурна съм, че тази няма да пожъне същия/, но пък ми се прииска да пусна подобна за друг вид. Та пътувате ли заради спортни събития и ако да какви? Аз преди ходих да позяпам стадионите в градовете, в които попадах, но от година насам си намерих другарчета за волейболен такъв и два пъти организирахме обиколка из Италия с главна цел мачове от серия А на италианското волейболно първенство. Стараем се да хванем два мача, а тъй като обикновено те играят ШЛ сряда или четвъртък, а в местното събота/неделя се получава лесно. Интересното е, че случих на супер организирани хора и се получи доста добре. Но при наличието на една и къща страст някак не очаквах и да е иначе. Редактирано 17 май, 2013 от Тони 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 (редактирано) Да, пътуваме предимно по автомобилни състезания. Края на март бяхме на пистата Монца за откриването на сезона в WTCC, ETCC, Formula 3 и др. Имаме желание да присъстваме на някой футболен мач, но все така се пада, че в този ден/дни няма. :D Сега замисляме Имола за през септември, а може и да отскочим до Рим за едно мачле Италия-България. пс. И без Формула 1 Редактирано 17 май, 2013 от Hollywood 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Kато ти видях програмата във фейса ония със секс туризма ряпа да ядат ... то само ти може да запълниш цяла тема :D А и двата вида туризъм си пасват идеално ! Аз , както и колегата tonik ( с когото оказва се знаем отдавна) сме обиколили доста стадиони из Европа по линия на футболния туризъм. 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 17 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Между другото сега е време да похвалиш групичката ми- все красиви момичета! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Ходенето ми в Китай беше обвързано със Формула 1, но то беше просто за да си избера дати, иначе можех да отида по всяко време В Ню Йорк също ходих на НБА и НХЛ. Та...не е специално да планирам, ама ако се окаже да има събитие на мястото е допълнителна черешка на тортата 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Между другото сега е време да похвалиш групичката ми- все красиви момичета! Аз ли ? Ами аз онемях още при първите снимки , та няма какво да добавя ... ще кажа простичко - завиждам , но съм сигурен че ти не оценяваш компанията :D 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Засега само в България съм съчетавала волейболен мач с екскурзия/почивка, но се надявам за в бъдеще и извън граница да го направя. А за италианското първенство страшно ти завиждам!!! Сега ако кажеш, че и с Цецо имаш снимка.... Връзка към коментар
Тони Публикувано: 17 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 17 май, 2013 (редактирано) Е че как бе! Разбира се. Ходихме на Тренто-Кунео. Ти поне можеш да разгледаш. Пък и като имаш мерак ще свиркам! Редактирано 17 май, 2013 от Тони Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 (редактирано) Един, единствен път на Формула 1. Имола, Италия. Бих обикаляла заснежените склонове по света, да се сцепя от каране на ски. Това ми е огромно желание, за съжаление последните години не ми се получава. Обожавам планините и дебелите снегове, камините и снежните виелици. Дори качествено се оборудвах и пак не мога да се организирам. Нищо, следващия сезон. Редактирано 17 май, 2013 от goldeneyeful 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 17 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Между другото, аз първо си мислех, че с много хора ще е трудно, но всъщност е голям купон. Ако ви е интересно ето описанието на втората ни екскурзия в стихотворно-комичен вид, сътворено от една мацка от присъстващите. И не ни се смейте много. Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Аз съм фен на този вид туризъм, за съжаление рядко ми се удава Последно бяхме с брат ми март месец на Борусия Дортмунд - Хановер от Бундеслигата, иначе съм бил на Германия-Испания в Хановер /приятелска среща/, на мачове на Хамбургер и на Рапид-Динамо Букурещ :D Мечтата ми е мач от НБА и от английското първенство. Формула 1 и изобщо автомобилните спортове изобщо не ме кефят, предпочитам баскетбол, волейбол, лека атлетика и футбол. 2 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Зависи дали е спортен или е туризъм. Аз гледам да е повече първото. Последните 4-5 години ходех по няколко пъти лятото да карам уиндсърф в Турция, ама след първия път предполагам не се брои за туризъм. Миналата година през Май направихме туризъм и уиндсърф на Фуертевентура. Цялата компания остана много доволна, дори и тези, които не бяха сърфисти. После бяхме на Ф1 на Хокенхайм - който не ходи на Формула беше на туризъм в Хайделберг. Аз бях на Формула, така че Хайделберг все още ми предстои. Мисля следващия път да съчетая WTCC или DTM на Хокенхайм с посещение на вюртембергските забележителности. Ама май засега само планирам. Други приоритети излязоха. 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Aко утре по улиците около дома ми се провежда кръг от Формула 1 аз заминавам на село да не ми вдигат гюрултия. Мои познати пък казват , че ако финала на Шампионската Лига се играе в мивката им , ще пуснат водата да ги отмият ... та хората сме различни. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Мисля следващия път да съчетая WTCC или DTM на Хокенхайм с посещение на вюртембергските забележителности. Ама май засега само планирам. Други приоритети излязоха. WTCC на Хокенхаймринг никога не е имало , дори нямат кръг в Германия. Ще ходиш на DTM в края на сезона. Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Качих малко снимки от спортния туризъм на Фуертевентура. 9 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 18 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 18 май, 2013 Ами мисля, че и за такъв ще има какво да се сподели. Можем да направим тема и за концертен, и за филмов....да се споделя опит. Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 До сега само някой и друг стадион съм видяла, но много ми се иска да отида на мач на Man.Utd. на Old Trafford. Мечта ми е от много години. По принцип не бих отказала и някой друг мач, де. 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 До сега само някой и друг стадион съм видяла, но много ми се иска да отида на мач на Man.Utd. на Old Trafford. Мечта ми е от много години. По принцип не бих отказала и някой друг мач, де. Аз имам също силен интерес към стадиони, но ... празни. Не по време на мач. За съжаление съм бил само на три: на стария Уембли и на стадиона на Севиля "Рамон Санчес Писхуан", както и на един стадион без кой знае какви трибуни в зачукан град в северна Англия, където миришеше на футбол повече от колкото на всички стадиони във Висшата лига на Англия взети заедно, а тревата беше в състояние, каквото в България няма за съжаление. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 (редактирано) Аз имам също силен интерес към стадиони, но ... празни. Не по време на мач. Турът на Камп Ноу е много интересен. Препоръчвам! Нищо че не обичам ФК"Барселона" :D (фен съм на Реал) и нищо, че е малко скъпичка - обиколката на стадиона си заслужава! Ето малко снимки с една загадка към меломаните - да познаете за концерта на коя група се подготвяше сцената ? (Моля Дюк да не се включва, за да не обезсмисля викторината :D ) Редактирано 18 май, 2013 от Фичо 3 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 Няма, ама баш от този тур бях силно разочарован... Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 (редактирано) Хм, странно - може би защото си посещавал много известни стадиони по Европата - на мен това ми беше първия по-голям. ... Редактирано 18 май, 2013 от Фичо Връзка към коментар
wilks Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 Aко жкерът е петата снимка, групата е U2 Откакто Боно се впусна в политически прокламации, и ангажименти, нещо не съм голям фен, но сцената им за тура 360о е специфична, и загадката беше елементарна 5 Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 Мда...след като и аз познах сцената. Иначе и аз не съм фенка на Барса, но ако мога със сигурност бих посетила стадиона. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 На обиколката на стария Уембли ни пуснаха запис на финала от 66 година със спорния гол на Джеф Хърст. След това минаваш и натискаш един бутон като така гласуваш дали е имало гол или не. После гидът каза "На всички, които гласуваха, че голът на Хърст е нередовен, искам да кажа, че за тях обиколката на стадиона приключи. другите моля да ме последват." Естествено, имаше субекти с бели крилца, които му се вързаха. 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 19 май, 2013 Сподели Публикувано: 19 май, 2013 На обиколката на стария Уембли ни пуснаха запис на финала от 66 година със спорния гол на Джеф Хърст. След това минаваш и натискаш един бутон като така гласуваш дали е имало гол или не. После гидът каза "На всички, които гласуваха, че голът на Хърст е нередовен, искам да кажа, че за тях обиколката на стадиона приключи. другите моля да ме последват." Естествено, имаше субекти с бели крилца, които му се вързаха. Ха-ха, това английско чувство за хумор :D А не ви ли пуснаха записа на гола на Гунди от 1968 и после да кажат, че ако има българи, за тях обиколката на стадиона е приключила :D 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега