Прескочи до съдържание

Спортен туризъм

Препоръчани мнения

На мен също на Ноу камп ме разочарова тура. Беше много по-интересен на Уембли, пък дори и на Сан Сиро, където пък си имаш възможност да си пориташ...

Нас пък на Уембли ни правиха някакви викторини и после гидът ни баламосва там бла-бла кой е най-големия стад. в Европа ,  дали сме го посещавали. Та накрая се произнесе, че техния може да не е най-голям, но за сметка на това е най-най невероятен!

Връзка към коментар

Аз пък направих огромната грешка да отида на Камп Ноу с жена ми :angry: Естествено, не влязох в музея, защото сме щели да загубим много време за "глупости", само успях да се снимам малко пред стадиона, да огледам тук-там и това беше :( За сметка на това жената ме замъкна в някакъв странен музей, където имаше изложени  мебели от 60-те години и радиоапарати от ония с лампите, какъвто имахме на тавана в къщи. И 5 години след това продължавам да й натяквам, че сме отишли в Барселона да разгледаме радиото на дядо ми от тавана :lol:

Та изводът е, такива мероприятия само със съмишленици и при предварително зададени цели ;)

Редактирано от Hayasko
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.