Прескочи до съдържание

Hong Kong и Китай

Препоръчани мнения

В понеделник ще летя за Хонг Конг и от там Shenzhen, Guilin, Guangzhou.

Гуилин разходка по реката Ли до Янгшоу ......................ако стигна до там.

Купих билети онлайн  Shenzhen - Guangzhou,  но Guangzhou - Guilin,  плащането беше мн трудно, голям зор беше на 5-6 пъти, накрая  ми взеха парите , но после в имеила ми съобщиха , че  билета  ми е отменен, а вече няма онлайн билети. То се пада пък и 1, 2, 3 май те нали са комунисти и празнуват явно и пътуват много. Обадихме се по тел и ни казаха , че там на гарата ще си купим.

Аз исках всичко да ми готово, ако няма билети на гарата ... какво правим аз съм резервирала хотелите.

Някой ходил ли наскоро, дали ще си намерим билети така, направо на гарата ?

Благодаря на Gergana Pepina!

........поне отворих тема.....да видим до къде ще стигна..:) :) : ако няма билети ;( :(

:(

Връзка към коментар

Уикенд е и китайците пътуват много. Препоръчвам ти още в първия ден да отидеш на гарата, независимо в кой град си и да си купиш билет. От Хонг Конг може и да не стане, но от следващия град.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Приятно пътуване! Колко време ще останете в Китай? Ако имате време и желание, може да отскочите и до Фошан, на около 20 км е от Гуангджоу. И пусни, моля, снимки като се се върнете. 

Връзка към коментар

Прегледай описанието на seat61 за влаковите билети в Китай: http://seat61.com/China.htm#.VTvQ1CGqpBc

Там има връзка към агенции, които може би чрез комисионна да ти намерят билет. То време почти не остана...

Ако наистина има почивни дни тогава, хич не бих разчитал да могат да се купят от гарата, китайците плъзват като луди из цялата страна, защото са им малко почивните дни там. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.