Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

• 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Разбра ли се кой ще отговаря вече за визите за българи ? 

On 12/4/2024 at 1:14 PM, Роми said:

О... на мен ми предстои пътуване в края на февруари, а нещо не намирам информация за онлайн визи.

Нали има онлайн портал , но искат повече документи и процедурата е тромава.

https://ehome.dha.gov.za/epermit/home

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 минути , stanimir каза:

Разбра ли се кой ще отговаря вече за визите за българи ? 

Нали има онлайн портал , но искат повече документи и процедурата е тромава.

https://ehome.dha.gov.za/epermit/home

Аз получих виза в последния възможен ден. Документите не бяха реално преведени и липсваха много от тях. Портала за онлайн визи още не работи. Имаше поне 5-6 човека, които чакали нещастно да получат онлайн визи, но ... не давало съобщение, че не работи, приемало документите, но не излизало и място за сигурно плащане. Това е по техните разкази. От посолството потвърдиха това. Казаха, че се надяват да бъде пуснато, но засега е това.

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте, има ли сигурен източник с публикувана информация, че посолството в България е вече затворено? Звънях и в посолството в София, но никой не вдига. Звънях и във Външно Министерство - казаха че за първи път чуват нещо такова и ме изпратиха да проверя лично какво се случва на Шипка 7 🙂 

Публикувано:
преди 4 часа, Mim каза:

да проверя лично какво се случва на Шипка 7 🙂 

Няколко души проверихме лично и писахме в темата. Колко по-сигурен източник се търси?

Публикувано:
преди 9 часа, домосед каза:

Няколко души проверихме лично и писахме в темата. Колко по-сигурен източник се търси?

Питах за официален източник, като официална публикация например в уебсайта на посолството. Странно е цяло посолство да затвори и това да е само от уста на уста.

По-важното е че посолството РАБОТИ. До сега бях там. Ще работи до края на март и до 20ти март приемат документи за визи. Поне за сега. Може този срок и да се удължи.

• Харесвам 5
Публикувано:

Явно са го оставили докато проработи системата за онлайн визи. Чак ме е яд за бързането ми, но поне го отметнах.

Публикувано:
преди 8 часа, Mim каза:

например в уебсайта на посолството.

Който се поддържа от същия човек, даващ устната информация на място. Вашата очевидно е най-актуална. Благодаря.

• Харесвам 1
  • 5 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте,

За Южна Африка колко време преди полета е желателно да се подаде заявление за виза и задължително ли е самолетният билет да е купен?

Вече знам на кои дати ще съм там, но билетът смятам да купя по-нататък. Пътуването ще е в средата на октомври.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.