Прескочи до съдържание

Търсят се пилигрими изминали Камино

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, търсим 2-3 пилигрими, които биха искали да споделят за своето Камино. На 11 май от 19.30 ще има прожекция на филма "Пътят Камино и нетипичните пилигрими" в кино G8. Всеки понеделник в киното има прожекции на документални филми и ние сме поканени веднъж месечно да организираме прожекции с дискусии. Обикновено имаме около 30 минути след филма за да си поговорим със зрителите.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ха тъкмо си помислих, че някой си търси компания за Камино :) Живот и здраве може да дойда на прожекцията, оглеждам се за компания също така, нямам конкретни дати и най-вероятно не тази година, но на принципно ниво - да пише, който има планове за там.

• Харесвам 2
Публикувано:

И аз доста съм го мислила за Камино, но единственото, което ме спира е отпуската. Не мога да взема толкова дни, а искам да го направя като хората. (А не да ходя 100км и да се хваля после, че съм минала 800км :))Та живот и здраве ще мина и аз по този път, но и при мен няма да е тази година :(

Надявам се да успея да дойда на 11 май, ще ми бъде доста интересно.

Ако някой е бил вече по пътя Камино нека качи някоя друга снимка да помечтаем малко :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Камино стана като Шанз-Елизе, докато аз се наканя да тръгна. Вече наистина и манекенките и фолк-дивите тръгнаха по него (заради Пауло Куельо). Това ми е мечта от 15 години, но все не сколасвам и аз да отделя толкова време, а сега вече направо не ми се тръгва. Но аз не се отказвам лесно от мечтите си, така, че най-вероятно ще го направя, но през някоя много-много ранна пролет, когато още няма ентусиасти.

• Харесвам 7
Публикувано:

И ние го готвим от няколко години, ама все не намираме достатъчно основание, за да тръгнем. Срещахме се с разни хора, повечето са имали основателна причина, за да изминат пътя. А това да минеш само последните 100 километра, без да имаш някаква здравословна причина, не се брои :)

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Здравко Ангел
Публикувано:

Намерихме си само един разказвач. Ако има още някой ще се получи по-добре :) Няма ли желаещи да споделят?

Публикувано:

Имам приятелка, която мина Камино, но с 2 ходения. Вчера й споделих за вашата идея. Сега ще й се обадя, че мероприятието не е минало, ако иска да ви пише.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.