Фил Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 (редактирано) Отварям тази тема за да обърна внимание на едно събитие, което, струва ми се, би представлявало интерес за някои от магеланците. Става дума за това, че на 18 юни тази година се навършват 200 години от Битката при Ватерло. Във връзка с тази годишнина се организира отбелязване на събитието като гвоздеят на програмата ще бъде впечатляваща по мащабите си историческа възстановка на епичната битка, в която ще вземат участие 5000 човека, 300 коня и 100 оръдия. На мен ми се струва че ще бъде много интересно и отдавна си го бях набелязал, обаче при една от промоциите-"грешки" се изкуших за едно пътуване до Азия, което чак след като взех билетите се сетих ,че се покрива като дати с датите на възстановката при Ватерло, така че за съжаление аз лично няма да мога да присъствам. Надявам се обаче някой магеланец да отиде и после да разкаже и да покаже снимки. Впрочем - за изкушените фотографи (а майстори във форума не липсват ) също предполагам ще бъде интересно предизвикателство такова събитие. Хубавото е, че Ватерло логистично е лесно достъпно - сигурно много от вас на път от летище Шарлероа към Брюксел са забелязвали табелите за отклонението към Ватерло. От летището са по-малко от 50км., може да се отиде с автобус и влак за около час. Сега погледнах, че двупосочен с Wizz (дискаунт) за датите около събитието е 130лв., което като за юни месец е прилична цена.За повече информация и закупуване на билети - официалния сайт на организаторите Редактирано 27 април, 2015 от Фичо 7 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 Това ще е яко, особено в такъв мащаб. Аз ако бях по-близо щях да се постарая да отида. 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 Фичо, изглежда супер привлекателно. Жалко, че по това време ще съм в друга посока. Съобщавай ги по-навреме такива интересности. Дано да имаме магелански представител там и да покаже, и да разкаже. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 Отивам само ако Наполеон този път победи. Какъв ли щеше да е светът днес ако французите бяха спечелили войната 4 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 Отивам само ако Наполеон този път победи. Какъв ли щеше да е светът днес ако французите бяха спечелили войната Светът щеше да е повече ... френски. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 19 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Сега погледнах, че двупосочен с Wizz (дискаунт) за датите около събитието е 130лв., което като за юни месец е прилична цена. Обръщам внимание, че с днешната промоция 2в1 цената за двама излиза 162лв. (19-21.06) или 192лв. (17-21.06) /цена с дискаунт клуб/ в случай, че някой проявява интерес към събитието - сега е моментът. 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 27 юни, 2015 Фотогалерия: 200 години от битката при Ватерло 2 Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 27 юни, 2015 Сподели Публикувано: 27 юни, 2015 Вече свърши. Реконструкцията беше миналата седмица от петък до неделя. В петък е била атаката на французите, финалната битка в неделя. Билетите бяха разпродадени още преди 2 месеца. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега