Hesoss Публикувано: 28 април, 2015 Публикувано: 28 април, 2015 Здравейте магеланци, в мен напира една идея за седмица на море в Саранда, ще съм по Сандански и от там мисля да запаля джапънките към албанско.... пътя ще е през гръцко и от там в албанско ....питах мой приятел който извесно време макар и по работа беше изкарал в Албания но не е слизал на долу та нищо конкретно не успя да ми каже....интересува ме как са пътищата /дали стават за пистов мотоциклет/ демек да няма офф-роуд и въобще всичко свързано с дестинацията...ще бъда много благодарен за съвет и за подробности като обстановка
cck Публикувано: 28 април, 2015 Публикувано: 28 април, 2015 В Гърция си все по магистрала - до Игуменица. После на север до границата Qafë Botë - Sagiada Mavromati не е широк път, но е с асфалт (30тина км.). До Саранда е стандартен междуградски двулентов път. Преди две години имаше ремонти, но се минаваше бързо, а сега нямам представа. А Саранда е хубаво градче с приятен плаж, говорят и гръцки. Ще ти хареса. Ето пътепис. Застраховката и за мотора за Албания да извнимаваш - зелена карта, каско и т.н. 1
Hesoss Публикувано: 28 април, 2015 Автор Публикувано: 28 април, 2015 за съжаление каско за моторите не правят нашите мили застрахователи ( правят но включва само щети от падане без кражба ) което малко го обезмисля ...чудех се Саранда ли да е или Ксмил знам че са сравнително близко едно до друго но не знам кое от двете е по приятно....иначе зелената карта ми е задължително дори и за Сърбия
Здравко Ангел Публикувано: 28 април, 2015 Публикувано: 28 април, 2015 Преди 7 години ходихме из Албания с едно пежо. Сега се сетих, че бях писал пътепис, с който даже спечелих един конкурс и ми дадоха два билета до Копенхаген. Ето го: http://bela.bg/%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F/ 2
Двуцветко Публикувано: 28 април, 2015 Публикувано: 28 април, 2015 Тук има по темата http://magelanci.com/topic/537-саранда-албания/?hl=бутринт#entry8688 1
Hesoss Публикувано: 29 април, 2015 Автор Публикувано: 29 април, 2015 Благодаря за отговорите явно ще е в Саранда но с кола пък после ще пиша как е било и ще дам отзив 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега