Прескочи до съдържание

Пилотско съобщение


disagr33

Препоръчани мнения

Някъде към средата на полета капитанът съобщава по уредбата:Уважаеми пасажери летим на 10 000 метра височина,отлично време,наслаждавайте се на полета.Предавам управлението на помощник пилота Асаан Адемов(от Шекер Маала,Пловдив).Това му е трети полет и  ще му е първо самостоятелно приземяване!

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

"Добър ден, уважаеми пътници! Екипажът на полет хх Ви благодари за това, че избрахте да пътувате с нас! И специални благодарности към госпожа ХХ, която пропътува толкова километри, за да чуе това: Ще се омъжиш ли за мен? От първи пилот ХХ" И пилота се появява с пръстен в ръка :)

 

Абе то това е само еднократно... освен ако пилотът не е арабин :)

Във всеки случай можеш да направиш предложението за брак двойно - веднага след това на пилота към гаджето му (или просто някоя засукана пътничка :P) автопилотът може да предложи брак на нейното розово лаптопче :)

 

Не мога да се сетя за някакво добро предложение за конкурса, но според мен фразата „стюардесите ще обслужат всички“ би предизвикала оживление в салона :)

А самият аз бих изпаднал в екстаз от това: „Дами и господа, говори капитан Брус Дикинсън...“

  • Харесвам 3
Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

   Стар виц от соца:

 

   - "Уважаеми пътници, погледнете надолу! Вие виждате няколко бели точки - това са парашутите на екипажа. Дежурният магнетофон Ви пожелава приятен полет!".

  • Харесвам 5
Връзка към мнение

... и малка компилация от предидущи предложения и една реклама :

 

  -,,Уважаеми пътници самолетът е вдигнат на височина ,,ххх,, метра.   Можете да разкопчаете коланите ,стюардесите и (за да не е рестриктивно и сексистко ) стюардът ще обслужат всички с нужното внимание .   Възможни са леки турболенции по време на полета ,но те няма да са следствие от атмосферните условия .  Екипажът Ви пожелава едно приятно и вдъъхновявящо пътуване .  Капитан Х .

 

:grin:

Редактирано от theo
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.