Прескочи до съдържание

Подарявам Silver Nol Card за градския транспорт в Дубай

Препоръчани мнения

ЛетящияБалканец
Наскоро ходих в Дубай и форума тук ми беше много полезен. Специални благодарности на Основателя за съвета за visitor pre-paid sim card на местните мобилни оператори в една друга тема. Аз ползвах тази на du - срещу 35 AED (17,50 лв) ползвах 20 безплатни международни минути (изговорих ги до последната секунда до БГ) и 200 МB интернет.

Остана ми една Silver Nol Card за градския транспорт в Дубай. Ако някой от форума има път в работен ден до Парадайс мол в Хладилника в София, с удоволствие ще му я подаря. Ползвате я като я заредите с някаква сума и после се чекирате с нея на качване и слизане от градския транспорт - метро/автобус/трамвай, а от нея се удържат пари колкото е струвало пътуването. Може да се дозарежда неограничен брой пъти. На място тази карта струва 25 АЕD, от които 19 отиват като кредит за билетчета, т.е. реално стойността й е 6 АЕD. Вътре в нея имам 4 АЕD за пътуване, т.е. общо печелите 10 АЕD, което е приблизително 5 лв. Като кацанете на летището, можете да си я дозаредите с допълнително средства.

Ако някой се интересува, да пише на лични. Надявам се, че с това предложение не нарушавам някое правило на форума. В противен случай - трийте темата, няма да се обидя :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.