Прескочи до съдържание

Sofia-Orlando;New York-Sofia

Препоръчани мнения

След неоценимата помощ от магеланци при миналогодишното ми  пътуване до САЩ и множеството възторжени похвали , които изсипах , мои приятели ме помолиха да се опитаме да намерим самолетни билети за трима души на поносима цена при следните отправни точки :

дата на тръгване 15.07.2015 Sofia -Orlando, FL  (MCO), US ( при драстична разлика в цената тук е възможна единствена промяна в изходно  летище)

дата на връщане 29.07.2015 New York  -Sofia (възможно отклонение е датата-28.07.2015).

Знам ,че macflan обикаля Великденските острови с настоящата или бъдеща мис Франция и не му е до моите задачки   , но дано има някой съфорумец ,който не е посветил майските си празници на претендентки за титли и ще помогне.

Много благодаря на всички включили се!

Редактирано от gerido
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

При толкова стриктни условия малък е шанса да се прояви някакво творчество :)

Цените си варират към 1100 долара най-ниското, което е отчайващо. С една идея по-евтино с тръгване от Истанбул, но не достатъчно че да компенсира пътя до там. Сигурно може да се свали някой и друг долар, ако се намери подходящата отстъпка в подходящия сайт, с подходящата карта за плащане, но чудеса не очаквай. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

E благодаря за бързото включване Жоро. По последна информация офертите, които са получили дружките са 2200.00 лв на човек  , което при актуалния курс на долара си е малка разлика , но все пак :)

Аз ще се опитам да приложа хитринките , на които ни учите ти и macflan  толкова време, но да видим ..........

Редактирано от gerido
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз си купих за Орландо приблизително с тези  дати, с Луфтаханза, но от Истанбул. Понеже от там цената ми беше доста по-евтина. 1065$ за двама. Може да проверите дали все още ги има, и цените колко са се вдигнали. Но да ви предупредя, че запазването на местата допълнително се заплаща.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз си купих за 377евро Люксембург-Ню Йорк. Наскоро гледах за познат пътуващ от София с врътки през Осло и Люксембург, пак имаше прилични билети връзващи се на около 700евро( с полета София-Осло и обратно), но трябва да си прибавиш два дена път заради огромни престой ....

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Macflan , в стремежа си да потърся бързо решение на въпроса със самолетните билети те изпратих  в друг океан , при други местни хубавици , което е малко непростимо :blush:  , но съм сигурна ,че си изкарваш добре далеч от нашите предели.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.