gerido Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 (редактирано) След неоценимата помощ от магеланци при миналогодишното ми пътуване до САЩ и множеството възторжени похвали , които изсипах , мои приятели ме помолиха да се опитаме да намерим самолетни билети за трима души на поносима цена при следните отправни точки : дата на тръгване 15.07.2015 Sofia -Orlando, FL (MCO), US ( при драстична разлика в цената тук е възможна единствена промяна в изходно летище) дата на връщане 29.07.2015 New York -Sofia (възможно отклонение е датата-28.07.2015). Знам ,че macflan обикаля Великденските острови с настоящата или бъдеща мис Франция и не му е до моите задачки , но дано има някой съфорумец ,който не е посветил майските си празници на претендентки за титли и ще помогне. Много благодаря на всички включили се! Редактирано 4 май, 2015 от gerido 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 При толкова стриктни условия малък е шанса да се прояви някакво творчество Цените си варират към 1100 долара най-ниското, което е отчайващо. С една идея по-евтино с тръгване от Истанбул, но не достатъчно че да компенсира пътя до там. Сигурно може да се свали някой и друг долар, ако се намери подходящата отстъпка в подходящия сайт, с подходящата карта за плащане, но чудеса не очаквай. 1 Връзка към коментар
gerido Публикувано: 4 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2015 (редактирано) E благодаря за бързото включване Жоро. По последна информация офертите, които са получили дружките са 2200.00 лв на човек , което при актуалния курс на долара си е малка разлика , но все пак Аз ще се опитам да приложа хитринките , на които ни учите ти и macflan толкова време, но да видим .......... Редактирано 4 май, 2015 от gerido 1 Връзка към коментар
Manolova Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 Аз си купих за Орландо приблизително с тези дати, с Луфтаханза, но от Истанбул. Понеже от там цената ми беше доста по-евтина. 1065$ за двама. Може да проверите дали все още ги има, и цените колко са се вдигнали. Но да ви предупредя, че запазването на местата допълнително се заплаща. 1 Връзка към коментар
ivo_121212 Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 През edreams.it може да ги докараш до 1740 лева на човек с Turkish от София.. 1 Връзка към коментар
alex___ Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 Аз си купих за 377евро Люксембург-Ню Йорк. Наскоро гледах за познат пътуващ от София с врътки през Осло и Люксембург, пак имаше прилични билети връзващи се на около 700евро( с полета София-Осло и обратно), но трябва да си прибавиш два дена път заради огромни престой .... 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 5 май, 2015 Сподели Публикувано: 5 май, 2015 Ваниловите острови! 3 Връзка към коментар
gerido Публикувано: 5 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 5 май, 2015 Macflan , в стремежа си да потърся бързо решение на въпроса със самолетните билети те изпратих в друг океан , при други местни хубавици , което е малко непростимо , но съм сигурна ,че си изкарваш добре далеч от нашите предели. 2 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 5 май, 2015 Сподели Публикувано: 5 май, 2015 Какви са тези цени? 700 евро?! До Ню Йорк се лети за 400-500,максимум, ако не е в последния момент 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 май, 2015 Сподели Публикувано: 5 май, 2015 Какви са тези цени? 700 евро?! До Ню Йорк се лети за 400-500,максимум, ако не е в последния момент От София през лятото? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 6 май, 2015 Сподели Публикувано: 6 май, 2015 Точно така, стига да да купени навреме Връзка към коментар
Препоръчани мнения