Фил Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 (редактирано) Както стана ясно вече, Георги обича да си снима биричките, а на мен са ми интересни и обичам да снимам тези "живи скулптури", които може да видите във всеки по-голям туристически град. Харесва ми това, че хората поне са положили усилия, за да си изкарат паричките, които им пускаме в шапката отпред, и то не с номера от сорта "тука има, тука нема" , а с нещо, което все пак изисква някакво въображение и поне малко артистичен талант. Карибски пират? или може би по-скоро сомалийски :D Кой не знае Зоро, кой не е чувал за него и как да не кръстосаш шпаги на дуел Тук май някаква африканска кралица Може ли без китайски мандарин Тази не съм сигурен дали е от добрите, или от лошите този със сигурност обаче е от лошите, даже е позеленял от лошотия С две глави сигурно се мисли по-добре, стига да не са винаги на различно мнение Един ветеран от войната, може би свързочник? Накъде без малко реге и Боб Марли . Редактирано 18 май, 2013 от Фичо 9 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 Имам някъде такава снимка, от Флоренция. Бялото ангелче ме преследваще със сладки приказки и нямаше как да не склоня. :D В интерес на истината, много бе забавно. ПС: Фичо, внимавай на какъв езкемпляр ще попадне обектива. :D Връзка към коментар
Тони Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 Хаха, и аз обичам са ги снимам тези. Повечето по-горе ги имам също. Скоро, в лигав момент хванах един такъв за дупето,дори са ме снимали. Ми да видя дали ще мръдне, нали е уж неподвижен. Ще добавя други образи, но в момента не мога. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 18 май, 2013 И, както пееше Тодор Колев, лека му пръст: "...дали ще видим ний на живо Мона Лиза..." Ами да - в Лувъра - на картина, а пред Лувъра - съвсем на живо :D 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 Фичо, това всичкото на Ла Рамбла ли го нащрака или има и от други места, че при общите планове познавам този булевард, но при близките планове на фигурите не мога да се ориентирам откъде е снимката? 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 18 май, 2013 Да, Дюк, повечето са от Рамблата , но не всички. 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 Фичо, това всичкото на Ла Рамбла ли го нащрака или има и от други места, че при общите планове познавам този булевард, но при близките планове на фигурите не мога да се ориентирам откъде е снимката? Да, Дюк, повечето са от Рамблата , но не всички. Докато ги разглеждах, мислех да пиша, че най-много такива хора съм виждал на Ла Рамбла в Барселона. После гледам, вече е написано Аз не ги снимам, но пак от Рамблата имам един любим - каубоя от Марлборо. Този наистина е ефектен Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 18 май, 2013 Сподели Публикувано: 18 май, 2013 Като се разрових из архивите със снимки,какво да видя-аз имам същите хора скулптури от Рамбла. Може би трябваше да кръстим темата:Живите скулптури от Ла Рамбла :D :D :D .Но все пак намерих две снимки от Залцбург,и естествено се досещате,че бяха на Моцарт. А тука въпросната скулптура с жена ми-нямаше да я публикувам ама снимката е хубава 3 Връзка към коментар
cck Публикувано: 19 май, 2013 Сподели Публикувано: 19 май, 2013 Да добавя 2-3. Любима ми е левитиращата 2 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 19 май, 2013 Сподели Публикувано: 19 май, 2013 Левитираща имам от Верона Иисус от Алгеро Мореплавателят от пристанището в Генуа 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 20 май, 2013 Сподели Публикувано: 20 май, 2013 (редактирано) Ето и от мен няколко. Другите ми се повтарят, май обикаляме по едни и същи места. Редактирано 20 май, 2013 от Тони 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега