Прескочи до съдържание

Предложение за подфорум във форум Европа


Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Виждам, че има подфоруми - Италия, Турция, България, Бенелюкс, Франция. Според мен (а и според пуснатите теми) Гърция също заслужава такъв подфорум. Като една от най-посещаваните дестинации от българите ще е хубаво всичките теми за нея да бъдат събрани на едно място.

Ако е предлагано вече - извинете ме. :)

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Това е добро предложение, за Гърция.

 

Аз ще да помоля почитаемото ръководство на движение "Магеланци" и особено неговия генерален секретар Пенин да  "цепнат" Италията по области, че вече не мога да се ориентирам кое къде беше: Почвайте, другари: Венето, Ломбардия, Емилия-Романя, Тоскана, Лацио...

 

Другото е работа на Боян, да подреди както трябва.

 

 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

По-скоро трябва да се избере модератор на подфорума и човек, който да организира информацията в пътеводител, както е в другите подфоруми...

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Да, цепването е лесно, намирането на точния човек е по-сложно :) Не е само до местене на теми, трябва да се прочетат и тези теми и да се разделят, ако от тях има ценна информация, която заслужава повече внимание...често тези теми се точат с километри и има бисери заровени на петнайста страница, които иначе не достигат до никой. 

 

И да, ЕСТЕСТВЕНО, че ще стане. Просто напоследък съм свръх натоварен в нормалната ми работа, набитото око е забелязало че успявам да влезна във форума всеки ден чак вечер :) Надявам се скоро нещата да станат по-лекички и да мога да отделям повече време. 

 

maiale, добре си е така Италия. Няма свръх активност, че да е необходимо цепене на под области. Не забравяй, че много хора планират пътувания в различни области и ще е доста неудобно един човек да пуска една тема за Рим, една за Флоренция, една за Милано, една за придвижване между градовете, при положение, че говорим за едно и също пътуване. Гледам много да се съобразя с този фактор при сегашно и евентуално бъдщо цепене на теми. 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.