ElenaS Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Здравейте, Искам да отменя нощувка в AirBnb, която запазих от вчера за днес! За съжаление няма да успея да пътувам и сега искам да я отменя. Какво трябва д се направи? Моля за съвет! Благодаря! Връзка към коментар
mililia Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Ако трябва да се чете дословно това, което си написала означава, че днес искаш да отмениш нощувка, за настаняване, което е трябвало да направиш също днес. Провери си условията на канселиране, но според мен няма как да я отмениш, тъй като на практика е същия ден и вече тече срока по заявеното настаняване. 1 Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 12 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Резервацията и плащането ги направих вчера. Ношувката е за днес! Ясно! По скоро май е редно да пиша на хоста. Ясно е че няма да мога да си върна дори на половина парите?! Ще си прочета условията! Благодаря ти mililia за бързия отговор 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Ами виж условията за отказ, но май не можеше в последния момент. Трябва да има и бутон за отказ някъде като гледаш резервацията, не може да е само с мейл. 1 Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 12 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Благодаря ви много за отговорите! Всъщност има поле за промяна/отказ на резервация. Трябва да се обадиш на някой от телефоните на AirBnb Custmer Services,говориш си с някой ,задава ти няколко въпроса и после получаваш e-mail от тях че резервацията ти е отменена. В моя случай не мога да си върна парите, но поне вече знам как става и другият път няма да действам и после да мисля Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Дам. А хоста не може да я откаже вместо теб, защото му излиза съобщение, че е отказал резервация и му се трупа кофти рейтинг. Ако има много такива случаи направо ги изтриват. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега