Лин Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 В настройки съм си отбелязала, че искам да ме уведомява веднага за всичко, за което съм абонирана, но ме уведомява само ако някой е харесал мой коментар и за нищо друго. Какво да направя? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 Я виж сега дали работи, сори за късния отговор Връзка към коментар
Лин Публикувано: 14 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 май, 2015 Да, известява ме - поне за тази тема Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 май, 2015 Сподели Публикувано: 14 май, 2015 Да, известява ме - поне за тази тема Ще те известява от сега нататък за всички, в които пишеш. За предишните обаче, може би ще се наложи ръчно да се отпишеш и запишеш наново. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 14 май, 2015 Сподели Публикувано: 14 май, 2015 При мен проблема е същия. Когато ръчно се запиша да ме уведомява по дадена тема, става. Но не ме уведомява за тези, които аз съм пуснал и уведомлението ми е автоматично отметнато. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 май, 2015 Сподели Публикувано: 14 май, 2015 При мен проблема е същия. Когато ръчно се запиша да ме уведомява по дадена тема, става. Но не ме уведомява за тези, които аз съм пуснал и уведомлението ми е автоматично отметнато. Ще видя дали може да се направи автоматично за всички. Но начина, по който да бъдеш уведомяван за всички теми, в които си писал е като си отидеш в профила, от там в настройки, и след това си настроиш профила по този начин: 1 Връзка към коментар
Лин Публикувано: 15 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2015 Охооо днес имам страшно много известявания Но да, на по - старите се отписах и записах наново Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега