Прескочи до съдържание

Кипър - такситата в Ларнака и търсене на компания

stoyan.gotsev

Препоръчани мнения

Привет и от мен. И аз скоро ще ходя към Кипър с Уизз. Имам билети вече за края на Юни и съм решил да отделя 1 ден на Айя Напа, където виждам, че плажовете са доста екзотични, 1 ден на Никозия, но вероятно само гръцката част, нещо не ми се стъпва хич в турско и 1 ден на Лимасол, където виждам, че в околието има доста интересни неща за гледане - дворци разни.

Моите дати са 30.Юни - 3.Юли. Ще ходя с една приятелка, но си търсим например още една двойка, за да е по-забавно, пък и разхода ще падне значително, защото има доста добри оферти за хотел за четирима, а и ако си вземем рент а кар ще стане супер.

А някой има ли наблюдения върху такситата в Ларнака. Сутринта първия автобус пристига на летището само час преди излитане, а това малко ме притеснява, винаги подранявам преди полет, а и да вземе да закъснее автобуса може да стане гаф. Питам се от центъра на града до летището дали ще мога да мина с €10 - €15 за такси.

Поздрави!

Връзка към коментар

В Ая Напа,  в който район бяхме ние, такситата бяха по договаряне. Рейса беше 1 евро, а шофьора искаше по 1.50евро на човек до даденото място. От Ая Напа до Протарас искаше 15-20 евро, но там разстоянието е около 5-6км.

За Ларнака немога да кажа нищо защото пътувахме с рейс.

Връзка към коментар

Благодаря!

Ето тук в Нумбео: http://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Cyprus

виждам че ако данните са верни трябва да ми излезе точно €10 до летището, но не знам до каква степен мога да се доверявам на информацията от този сайт.

Ще видим какво ще се договорим с тях, а след като се върна ще докладвам, че таксиджиите в целия свят гледат да дялкат туристите.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.