captain_oveur Публикувано: 14 май, 2015 Публикувано: 14 май, 2015 (редактирано) От Варшава до Бризбейново цената е прилична. Под въпрос е колко ще ви струва позиционирането до/от Варшава Датите, които съм дал, са проверени. Предполагам, че ако се мине през някоя от търсачките за билети, цената може да се свали докъм 500 €, че и по-надолу. Проверих: тънките цени започват от 24 октомври (отиване) и продължават до 9 декември (връщане). Редактирано 14 май, 2015 от captain_oveur 2
П.Кръстев Публикувано: 14 май, 2015 Публикувано: 14 май, 2015 (редактирано) Според мен цената е много добра. До Варшава предполагам може да се намери нещо евтино от тук, особено за тези дати. Редактирано 14 май, 2015 от П.Кръстев
captain_oveur Публикувано: 14 май, 2015 Автор Публикувано: 14 май, 2015 Както очаквах - под 500 €. http://www.flugladen.de Междувременно поляците са доразвили темата: Резервиране - пак там
П.Кръстев Публикувано: 14 май, 2015 Публикувано: 14 май, 2015 (редактирано) Предполагам много пъти е дискутирана тази тема. Но защо по тези 3th party сайтове цените са по-ниски? Няма логика авиолиниите да им продават билети на по-ниска цена, а не вярвам и да продават на загуба. Струва ли си риска да даваш толкова пари за билети през такива сайтовете? В интернет е пълно с огромни теми по форуми (вкл. tripadvisor) за много такива сайтове, пълни с какви ли не проблеми и главоболия. (за Gotogate съм чел темата, мисля че имаше и за budgetair) Редактирано 14 май, 2015 от П.Кръстев
neuromancer Публикувано: 14 май, 2015 Публикувано: 14 май, 2015 Трябва да има и по-удобни начални точки от Варшава
harta Публикувано: 14 май, 2015 Публикувано: 14 май, 2015 При мен не излиза нищо под 985 евро. Нещо изпуснах явно:-(
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега