Прескочи до съдържание

Само сега стая в 5-звезден до Солун за 2 евро :)

Препоръчани мнения

Не мога да откажа на гъркинята резервацията - поканата. :lol:  Все пак имаме 4 двойни стаи за единично настаняване. :dancer:  Нека букинг ги отмени.

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Добре че е rik4o, че да отсрами мъжката част на темата. Значи, да видим дали съм разбрал правилно: резервирате вие 5 звезди за 2 евра на нощувка, 12 часа след което ви се обажда ревящо гъркинче и ви МОЛИ да канцелирате, щото грешката била нейна и щяла да си загуби работата? А бе, ало, вие наред ли сте бе? Ние ако почнем да прекланяме глави пред всяка ревяща по телефон служителка допуснала "собствена грешка", по отношение на подобни промоции, по-добре да затворим форума!
'Начи - разочаровате ме!  :angry:  :lol:

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Tъкмо се ядосвах, че нещо все ви изтървам "промоцийките"....много късно отворих, сутринта нямаше и помен от такива цени.....Много сте забавни,  постоянно си създавате емоции ..:) :) :) ...повярвайте ми ако си бях  направила резервация , нямаше да я откажа ...много съм гадна......:) :) :) 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Офтопика беше изнесен в чатърското клонче: http://magelanci.com/topic/415-%D1%87%D0%B0%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5/page-10

Нека темата остане за това дали ще признаят резервациите, каква допълнителна оферта има и т.н.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

...Нека темата остане за това дали ще признаят резервациите, каква допълнителна оферта има и т.н.

Няма как да се признаят. Това си е очевадна техническа грешка.

По-долу следва епилогът на сагата от днес.

Писмо от Booking.com:

Здравйте,

Благодарим ви, че избрахте Booking.com.

Искаме да Ви съобщим за грешка във вашата резервация в Hyatt Regency Thessaloniki, цената за този имот не е 2 евро, както е изписано във вашият имейл.

Моля, приемете нашите извинения от името на Booking.com, както и на Hyatt Regency Thessaloniki.

Вашата резервация ще бъде анулирана тъй като не отразява действителната цена за този имот. Приканваме ви да си направите нова резервация, като последвате долният линк:

...

Благодарим отново, че избрахте Booking.com.

Поздрави,

--

Интересна е темата на писмото:

Молим за вашето съдействие : Hyatt Regency Thessaloniki

Изглежда ми по-скоро като молба за съдействие от хотела към Booking.com, която последните удовлетворяват изцяло и безапелационно.

Редактирано от Георги
премахване на име по молба на rik4o
Връзка към коментар

...

Никакъв бонус ли не предлагат?

Ами няма бонус. :( Гледах писмото, обръщах го и от задната страна, рових и в дъното на плика, да не са оставили някакво златна вързулка (разбирай, линк за преференциални цени!) :), но уви, няма! :)

Edit: Впрочем отворих линка от писмото, предполагайки, че ще видя страницата за резервации на хотела, естестено с нормалните им цени. Странно, обаче там се мъдреха Общите условия на Booking.com, в които и преди, и сега не намирам особенo ясни правни основания (може и да има, не съм юрист) за действието на сайта по този казус. Има нещо споменато за "явни и печатни грешки", но то по-скоро се тълкува като освобождаване на Booking.com от отговорност в тези случаи и прехвърлянето й към самите хотели. Без да претендирам, че съм чел внимателно ( напротив, доста бегло ги прегледах), мисля, че сайтът няма точна клауза, на която да се позове, за да действа по начина, по който го е направил. То и при самолетните билети май историята е някаква такава.

Връзка към коментар

Анулираха всички стаи :biggrin:  Оставено и грасово съобщение, че според условията цените не са обвързващи. Чудесно условиe, за да правят  и поправят грешки .  Следващият път ще взема да не платя цялата сума, защото цените не са обвързващи, ще платя колкото преценя. :biggrin:

Холяляндски боклуци! ! ! 

RiG8MxKiL.png

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз пък не разбирам защо недоволствате? Заради гъркинята ли, че не ви се е обадила? Може вече да е уволнена...

От самото начало си беше ясно, че няма да мине тая резервация...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз пък не разбирам защо недоволствате? Заради гъркинята ли, че не ви се е обадила? Може вече да е уволнена...

Ами пък, ако вземе да мине? ;) Трябва да се опитва, ама до сега стана ясно на няколко пъти, че такива не им минават на сайтовете за резервация. Аз лично винаги съм скептично настроена към такива оферти, не им се нахвърлям, за да си спестя разправиите нататък и разочарованието. :angry:

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Дааа, аз си искам обаждане от ... грък. :lol:  Шегувам се.

Аз лично резервирах само заради купона - изобщо не ми е необходима резервацията и съм с абсолютното съзнание, че  вероятно няма да не мине. :)

В Гърция имам къде да отсядам.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

. Аз лично винаги съм скептично настроена към такива оферти, не им се нахвърлям, за да си спестя разправиите нататък и разочарованието. :angry:

Аз пък се включвам за спорта ;) - и нямам никакво разочарование, защото още отначало в такива случаи съм с нагласата, че е по-вероятно да не мине, така че пък ако мине - да е добре дошло :) .

Това съм изградил като принцип и в по-общ план - когато ми предстои нещо, да съм с по-резервирани очаквания, така че ако развитието е положително - да получа удовлетворение, отколкото да тръгна с голяма кошница и после при по-негативен развой да изпитам разочарование. :)

Иначе досега от три такива случая на сбъркани цени за хотели - 2 пъти беше анулирана резервацията и един път (макар и с доста усилия и настоятелно досаждане от моя страна) ми уважиха резервацията.

Както е казал класикът: "съмтаймс уин, съмтаймс люн" :biggrin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Дааа, аз си искам обаждане от ... грък. :lol:  Шегувам се.

Познавам двама-трима гърци ;) , ко искаш - ше уредя да ти звъннат :Pне се шегувам

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Цената на тази резервация е била като жетон за електронните игри навремето. Пускаш две евро и се забавляваш, докато се появи царя от горно "кол център" ниво, ошамари те и...пак отначало.  :lol:

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Цената на тази резервация е била като жетон за електронните игри навремето. Пускаш две евро и се забавляваш, докато се появи царя от горно "кол център" ниво, ошамари те и...пак отначало.  :lol:

Е, в нашия случай поне връщат 2-те евро. :)

Иначе, на мен тази резервация ми беше необходима. Търсех/търся нощувка в района на летището преди полета за Санторини. Имах си вече резервации, малко по-далечко, но сигурни. Тези бяха експеримент, а и хотелът иделно ме устройваше.

Че се замислям дали да не резервирам пак стаите там. :) Пак имат промоции някакви - само 180-200 евро, равностойни на цената на четирите двупосочни билета на групата  до острова със самолет. :lol:  

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.