mecho666 Публикувано: 15 май, 2015 Сподели Публикувано: 15 май, 2015 Здравейте на всички ! От София съм, но живея в Барселона. С икономическо висше образование. Обичам много история, география, музика , интересужам се от чужди култури , традиции и т.н. Обичам да пътувам, обичам всички сезони на годината Посетила съм : Венециа, Верона, Милано, Рим, Пиза, флоренция, Генуа,Париж, Лурдес, Ница, Монако,Берлин, Дрезден,Лайпциг,Мюнхен, Гармиш -Партен Кирхен, Прага, Братислава, Бърно, Ларнака, Пафос, Лисабон, Синтра, Каскаиш, Коста де Капарика, Синеш, Собреда,Вила Нова де Милфонтеш, Лагос, Севиля, Марбея, Естепона, Малага, Валенсия, почти Каталуня , Мадрид, Орден де Кентанар, Ел Тобосо и т.н. Но обичам България! 8 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 15 май, 2015 Сподели Публикувано: 15 май, 2015 Здравей и добре дошла! Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 15 май, 2015 Сподели Публикувано: 15 май, 2015 (редактирано) Здравейте и добре дошла във форума. Сигурна съм, че ще Ви е интересно тук . Ще се радвам да споделяте Вашите впечатления от посетените страни. Редактирано 15 май, 2015 от Георги 7 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 май, 2015 Сподели Публикувано: 15 май, 2015 Добре дошла Снимката от Валенсия ли е? Това успях да измисля като средноартиметично от изброените градове и тези домакини на Формула 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега