lisska99 Публикувано: 15 май, 2015 Сподели Публикувано: 15 май, 2015 Аз съм Искра и моя приятелка - Поли - ми каза за форума и колко сте готини, как винаги сте готови да дадете съвет, да споделите мнение и дадете препоръки за някоя дестинация. И не на последно място какви страхотни сбирки си правите! И определено беше права, че няма да сбъркам като се регистрирам тук. Пътувала съм тук - там, главно в Европа, и то все служебно и няма кой знае с каква информация и съвет да бъда полезна на останалите магеланци, но се надявам това да се промени съвсем скоро. Иска ми се да посетя доста места - Югоизточна Азия, Южна и Централна Америка, но за сега са само мечти. Надявам се тази есен да успея да посетя Малайзия и Сингапур и в тази връзка се зарових и изчетох темата за тази част на планетата с голям интерес. Ако успея да се организирам и замина за там после ще разказвам и аз впечатления с желанието и да съм полезна на някого и аз. 6 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 май, 2015 Сподели Публикувано: 15 май, 2015 То Поли, ако не те навие да направиш нещо - било то да се регистрираш тук или да си поръчаш още една бира, няма кой друг Добре дошла! 6 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 16 май, 2015 Сподели Публикувано: 16 май, 2015 Йоши, добре дошла. Не е толкова страшнооо..., нали? Утре бирка..? 2 Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 23 юли, 2015 Автор Сподели Публикувано: 23 юли, 2015 (редактирано) Е, ние с нея сме си другарчета от хилядолетие и знам, че няма да ме покани някъде където няма да ми хареса :-) Поли, готова за по две даже, че в тази жега .... ПП: чак сега видях, че имам съобщения от двама Ви, не смятайте като проява на неуважение от моя страна липсата на отговор до днес Редактирано 23 юли, 2015 от lisska99 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега