Прескочи до съдържание

Добър хотел/дестинация за кратка почивка

Мрън

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Препоръчвам къща за гости "Сън за щастие"  (http://dreamofhappiness.tryavna.biz/) в гр. Трявна. Много съм доволна. Къщата е на чудесно място, обзавеждането е прекрасно, всичко е ново, а собственичката е младо и дружелюбно момиче, изключително чаровно и отзивчиво. 

Редактирано от Моника
Публикувано:

През почивните дни за 3 март бяхме в хотел Шипка IT в гр. Шипка. Приятно, малко, семейно хотелче - цените са добри, закуската богата, собственика пее рок парчета в ресторанта. Удобно е за посещение на Шипка, Бузлуджа - разрушения паметник станал голяма атракция за чужденците, тракийските гробници - Голяма косматка, Оструша, Грифоните и др. наоколо. В Казанлък е много хубав Историческия музей - на 3 март беше безплатен. В него се намират тракийските златни съкровища, намерени в могилите. Имаше много хубава експозиция за цар Самуил, а също и филм за него. В една от залите беше подредена временна експозиция от златни съкровища още от времето на Волжка България. Наблизо в с. Енина е хотел Пъстървата - също го препоръчвам, мястото е много красиво, край реката, има развъдник за пъстърви и там сервират основно рибни менюта.

• Харесвам 1
Публикувано:

Хотел-механа 19 век Стрелча, страхотна механа, приятно хотелче със симпатично спа.,Малко басейнче и джакузинце с много топла мин. Вода. Наблизо-Копривщица, могилата Старосел. В района на Родопите -къща за гости Милка с, Ягодина. Уникални хора, страхотно хапване. За гледане-пещерата, Орлово око, Триград, Дяволското гърло. Там ходим три пъти в годината за релакс и кеф. Луксозно спа и мой любим хотел-гранд хотел Поморие, в района музей на солта, има и останки римски, ама не сме ходили до тях, от хотела не ти се излиза. За Ловеч-Вароша 2003.,Страхотно хотелче на реката. Освен Ловеч и зоото, наблизо са и Крушунските водопади и Деветашката пещера.

• Харесвам 1
  • 1 година по-късно ...
Публикувано:

Не знам дали това е точната тема да попитам, но да видим все пак дали някой ще може да помогне. Можете ли да ми препоръчате хубава вила/къща за гости в района на Пловдив или Родопите? Идеята е с приятели да я наемем цялата за Нова година. Капацитетът трябва да бъде 10-12 души. 

Публикувано:

Явно затова има толкова много хотели и ресторанти-на един му харесва,на друг не.

Та моето мнение за въпросния комплекс.На по-отвратително място от този комплекс не съм бил-отвратителна мебелировка на ресторанта,но все пак в сравнение с кухнята беше супер.Място направено явно от богати хора без грам опит и усет-кич,кич,та кич.Никога не бих отишъл там отново.

На всичкото отгоре бях с дъщеря си и нейна приятелка от Мексико.Момичето се възмути от обслужването.

Оценка-2-.

През лятото на 2013 с приятеля ми (който не е българин) се отбиваме там за кратко, тъй като сме наблизо.. Жега е и той си поръчва iced coffee, което аз превеждам на сервитьорката като айс кафе. След 10 минути пристига поръчката и какво да видим - носи му обикновено кафе (горещо, в малка порцеланова чашка за еспресо) с кубче лед потопено в него! Потънах в земята! Момичето дори нямаше идея, че в това, което носи, има нещо нередно - така й го били дали от бара. Що за ресторантьори работят там?!

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.